Soğuk su sevmeyen abi, öz kardeşini bıçakladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Soğuk su sevmeyen abi, öz kardeşini bıçakladı

İstanbul'da iki kardeş arasında çıkan kavga kanlı bitti. Soğuk su nedeniyle bir kişi, kardeşini öldürdü.

3.Sayfa 25 Ara 2023 0
Soğuk su sevmeyen abi, öz kardeşini bıçakladı

Kardeşlerin soğuk su kavgası kanlı bitti.

İstanbul'un Maltepe İlçesi'nden bir son dakika habeir geldi. Gelen bilgilere göre aynı evi paylaşmakta olan kardeşler arasında soğuk su nedeniyle kavga çıktı.

Geçen Ağustos ayında meydana gelen olayda, soğuk su içmeyi sevmeyen Yakup T adlı kişi, kardeşi Ali T'ye suyu buzdolabına koymamasını söyledi. Ancak suyu buzdolabında gören bu kişi çılgına döndü ve kardeşine tepki göstererek onunla tartışmaya başladı.

Hakaretler, tehditler havada uçuşurken ağabey Yakup T, kavgayı büyüttü ve mutfaktan bıçak alarak kardeşine saldırdı.

Soğuk su nedeniyle çıkan ve kısa sürede büyüyen kavgada Yakup T., mutfaktan aldığı bıçak ile kardeşini defalarca bıçakladı. Bıçak darbesi sonrası kanlar içinde yere yığılan Ali T. adlı kişi, son gücü ile abisine darandı ve onu iterek uzaklaştırabildi.

Kavga sonrası yerde kanlar içinde kalan Ali T. sağlık ekiplerini aradı ve ihbarda bulundu. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptığı ilk müdahale sonrası Ali T'yi hastaneye kaldırarak tedavi altına almıştı.

Kardeşler durum sonrası birbirinden şikayetçi oldu. Bunun üzreine açılan davada savcılık, müşteki şüpheli Yakup T'nin öldürmeye elverişli silah sayılan bıçaklşa hayati bölgelerden birden fazla kere yaralayarak kardeşini öldürmeye yönelik girişimde bulunduğu, Ali T'nin ise Yakup T'yi ittirerek yaraladığını değerlendirdi.

Yakup T hakkında kardeşi kastan öldürmeye teşebbüs suçlamasından 20 yıla kadar hapsi, Ali T'ye ise basit yaralama suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapsi istenmiyor.

Finans7.com | Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç