Sn dakika: Cnn Türk'ten istifa eden Cem Seymen'den ilk açıklama geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sn dakika: Cnn Türk'ten istifa eden Cem Seymen'den ilk açıklama geldi

Son dakika haberi: Cnn Türk'ten istifa eden Cem Seymen, istifası hakkında ilk defa açıklamada bulundu.

Siyaset 18 Şubat 2023 21:27 0
Sn dakika: Cnn Türk'ten istifa eden Cem Seymen'den ilk açıklama geldi

İstifa sonrası Cem Seymen'den ilk açıklama geldi.

Ünlü Gazeteci Cem Seymen'den son dakika açıklaması geldi. CNN Türk kanalında "Çalışan Türkiye" ve "Üretim Rotası" programlarını sunan sunucu ve gazeteci Cem Seymen, geçen gün yaptığı açıklamada kanaldan istifasının istendiğini söyledi. Seymen yaptığı açıklamada, "Depremin ilk gününden beri tutumum belli, bunun da yaptığım paylaşımlardan anlaşılabileceğini düşünüyorum. CNN'in bu konudaki tavrı da ortada. Paylaşımlarımın ardından istifamı istediler, ben de verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Seymen deprem bölgesinde olanlarla ilgili yaptığı açıklamasında ise şunları söylemişti:

"Burası Hatay. Yardım çalışması başlamadı. Fotoğraflardan anlaşılıyor zaten. Türkiye’de servetine servet katan binlerce inşaat firması var. İş makinalarını bölgeye göndermeye başlasınlar. Binalar olduğu yerde çökmüş. Yani müteahhitlerin suçu ortada. Derhal tutuklanmalılar!"

Bir diğer açıklamasında ise Hilal Kaplan'a sert eleştiride bulunan Seymen, "Hiç öyle yüce dinimizi alet edip süslü cümle kurma. O bebek huzurlu değil çünkü hakkı helal değil. Binlerce bebek uykusunda daha hayatına başlayamadan veda etti. Hukuksuzluktan, aflardan. Enkazın altındaki ‘imdat’ çığlıklarını duydun mu? Allah’a şükür deme Allahım bizi affet de" demişti.

İSTİFA SONRASI İLK AÇIKLAMA

İstifası Türkiye'de gündem olan Cem Seyman yaptığı son dakika açıklamasında, "28 yaşındaydım. CNN Türk’ün kapısından girdim. Haber merkezi büyülemişti. O an anladım ki kalbim var. Hiç çekmedim 22 yıl elimi kalbimden. Vicdanımı çiğnemeden, ahlakımı düşürmeden, insanlığımı kaybetmeden çalıştım. Acının ortasında ayrılışım haber bile olmamalı. Sözün vakti var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç