SMS ile Başvuran Emeklilere PTT'den Bayramdan Önce 10 Bin TL Kredi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SMS ile Başvuran Emeklilere PTT'den Bayramdan Önce 10 Bin TL Kredi

PTT, Kurban Bayramı'ndan önce emeklilere 10 bin lira kredi vereceğini açıkladı. SMS ile başvuru yapılabilecek kredinin detayları yazımızda.

Kredi 16 Haz 2022 18:54 0
SMS ile Başvuran Emeklilere PTT'den Bayramdan Önce 10 Bin TL Kredi

Kurban öncesi PTT'den başvuru yapana veriliyor. İşte 10 bin TL kredi hesaplaması.

Aktif Bank tarafından bir açıklama yapıldı ve emeklilere bayram öncesi kredi verildiği duyuruldu. Rahat bir bayram geçirmek isteyen vatandaşlar için yayınlanan duyuurda emeklilere verilecek kredinin detaylarına ve geri ödeme tablosuna yer verildi.

KEFİL ŞARTI YOK: SMS İLE BAŞVURU İMKANI

Aktif Bank tarafından yayımlanan açıklamaya baktığımızda krediye başvuru yapacak emeklilerden kefil istenmediği , başvuruların SMS ile cep telefonunda yapılabilecek. Banka taraıfndan yapılan açıklamada, "Acil nakit ihtiyacı olan emeklilerimize KEFİLSİZ, ŞARTSIZ SMS ile PTT'DEN EMEKLİ KREDİ!" ifadelerine yer verildi. 

80 BİN LİRAYA KADAR KREDİ ÇEKİLEBİLİYOR

Söz konusu ihtiyaç kredisi emeklilere veriliyor. Kredi çekmek isteyen emekliler, 80 bin liraya kadar çekecekleri kredileri kefilsiz alabilecek. 50 bin liraya kadar 36 ay vade seçeneği sunulurken 50 bin liranın üzerinde 80 bin liraya kadar 24 ay vade veriliyor. 

SMS İLE BAŞVURU SONRASI PARA HESABA YATACAK

Krediye başvuru yapacak emekliler , SMS ile yaptıkları başvuru sonrasında parasını hesabından alabilecek. Emekli maaşını PTT işyerlerinden alan emeklilere verilen bu kredi için yapılan açıklamada, "Maaşını PTT iş yerlerin​den alan emekliler artık PTT Şubelerine gitmeden kredi alabiliyor." ifadelerine yer verildi. 

Söz konusu açıklamada başvuruların SMS ile yapıldığına yer verildi. Mesajla kredi başvurusu yapmak isteyenler için talimatlar şu şekilde verildi: "Kredi için PTT boşluk TC Kimlik numarası yazıp 3050'ye SMS ile gönderin Emekli Kredinizi hesabınıza yatıralım."

KREDİ HESAPLAMASI AÇIKLANDI

Kredi hesaplaması ise şu şekilde açıklandı:

Her ay geri ödeme miktarı ve tablosu için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç