SMPUR bedelsiz sermaye artırımı ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SMPUR bedelsiz sermaye artırımı ne zaman?

KMPUR bedelsiz sermaye artırımı ne zaman gelecek? Yüzde 100 sermaye artırımı ne zaman hayata geçecek? İşte son bilgiler.

İş Dünyası 7 Ağu 2023 23:15 0
SMPUR bedelsiz sermaye artırımı ne zaman?

Kimteks Poliüretan (KMPUR) bedelsiz ne zaman?

KMPUR tarafından geçen gün bir KAP yayınlanmış ve iç kaynaklardan sağlanan tamamıyla bedelsiz sermaye artırımı için başvurunun SPK'ya yapıldığı ve yapılan başvurunun kabul edildiğine yer verildi. Açıklamaya baktığımızda şirketin yüzde 100 oranında bedelsiz sermaye artırımına gideceğine yer verildi.

Şirket tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'na yapılan bildirimde yüzde 100 bedelsiz sermaye artırımına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak suretiyle, 243.100.000 TL’ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 121.550.000 TL’lik itibari değerdeki paylara ilişkin İhraç Belgesinin onaylanmasına ve Esas Sözleşmenin “Sermaye” başlıklı 6. maddesinin tadil edilmesine ilişkin başvurumuz SPK tarafından onaylanmış olup, karar SPK’nın 03/08/2023 tarih ve 2023/45 sayılı bülteninde yayımlanmıştır."

Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret AŞ şirketine baktığımızda, 1999 senesinde kurulduğu ve şirketin poliüretan sistemleri ürettiği görülüyor. Ayakkabı tabano, sert köpük, esnek köpük, polyester poliol ve kaplama ile yapıştırıcı, elastomer ve mastik gibi ana ürünler, şirketin faaliyetleri arasında.

BEDELSİZ NE ZAMAN?

KMPUR'un bedelsiz sermaye artırımının ne zaman olacağı merak ediliyor. Geçen gün KAP'a yapılan bildirimden sonra önümüzdeki günlerde SPK bülteninde konu ile ilgili resmi kararın gelmesi ve bedelsiz sermaye artırımının yürürlüğe girmesi bekleniyor. SPK bülteninden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

HİSSE FİYATI NEDİR?

KMPUR hissesine baktığımızda fiyatının 146 TL olduğu görülüyor.

Finans7.com | Ankara | Finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç