Skoda, Yeni Logosunu İlk Defa Kullandığı Yeni Aracını Tanıttı: İşte Vision 7S
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Skoda, Yeni Logosunu İlk Defa Kullandığı Yeni Aracını Tanıttı: İşte Vision 7S

Skoda'nın yeni elektrikli SUV'u Vision 7S'in tanıtımı yapıldı. Yapılan tanıtımda Skoda'nın yeni logosu kullanıldı.

Taşıt 31 Ağu 2022 09:20 1
Skoda, Yeni Logosunu İlk Defa Kullandığı Yeni Aracını Tanıttı: İşte Vision 7S

Skoda'nın yeni logosu ile çıkardığı ilk aracı tanıtıldı.

Dünya otomotiv sektörünün öncü markalarından olan, son dönemlerde yıldızı oldukça parlayan, özellikle Octavia modeli ile adından çokça bahsettiren Skoda, yeni logosu ile ürettiği ilk aracının tan ıtımını yaptı. 

Bugün düzenlenen etkinliğe baktığımızda Skoda'nın iki yeni düzenleme ile karşımıza çıktığı görüldü. Logosunu değiştiren ve yeni aracında bu logoyu kullanan Skoda, yeni elektrikli SUV'u olan Vision 7S'nin tanıtımıını yaptı. 

Yeni eeletriklki SUV modeli 7S tanıtımı yapıldı. Araca baktığımızda markanın logosunun artık kullanılmadığı, sadece markanın adının yazıldıı görüldü.

Yeni Visioın 7S'e baktığımızda 89kWh'lik bir bataryaya sahip olduğu görülüyor. Bu güçte bir batarya ile araç 600 km'ye kadar mesafeyi kat edebiliyor. Lansmanda araç ile ilgili bilgi veren şirket yetkilileri, bu arabanın Enyaw'tan Cupra Born'a kadar tüm özellikleri ile MEB mimarisine sahip olduğunu vurguladı.

Aracın içine bakacak olursak ön panelin ortasına monte edilen 14.6 inçlik bir ekran karşımıza çıkıyor. Dokunmatik olan bu ekran oldukça şık tasarımı ile aracı süslüyor. Ön koltukta oturanların içeriği daha kolay şekilde izlemesini sağlamak için tasarlanan bu ekran , hafifçe içeri doğru döndürülebiliyor. 

Direksiyon simidine baktığımızda yeni iki kollu bir tasarıma sahip olduğu ve arka tarafında ise 8.8 inçlik bir dijital sürücü göstergesi olduğu görülüyor.

İşte lansmanda tanıtılan aracın tüm detayları:

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Octavia Candır, Sıradaki hedef Superb dir