Sıvıyağ Hırsızları Suçüstü Yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sıvıyağ Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul'da sıvı yağ hırsızları polis ekiplerinin yaptığı takip sonrası suçüstü yakalandı.

Yerel Haberler 19 Mayıs 2022 10:31 0
Sıvıyağ Hırsızları Suçüstü Yakalandı

Eskiden banka kuyumcu soyarlardı şimdi ayçiçek yağı çalıyorlar.

İstanbul'un Esenler İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Bir market yetkilisi, polis merkezine giderek şikayette bulundu. Şikayette market yetkilileri, çalışanlarının da yardım etmesi ile birlikte marketten yağ çalıdığını , hırsızlık yapıldığını söyledi ve durum hakkında inceleme yapılmasını istedi. Bunun üzerine Esenler Emniyet Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, marketin önünde beklemeye başladı. 

Beklemeden kısa süre sonra iki şüpheli, alış veriş arabalarının içine 5 litrelik sıvı yağ koyup bölgeden uzaklaştı ve kaçtı. Polisler ise hemen onların peşindeydi. Kasadan geçirilmeden marketten çıkarılan ve çalınan sıvı yağlar, market arabası ile yakında bulunan minibüse götürüldü. Polis ekipleri ise olayı anbe an takip etti.

Sıvı yağları market arabasında taşıyan ve minibüsün yanına kadar getiren hırsızlar, bu esnada suçüstü yakalandı. O anlar güvenlik kameralarına ve polislerin kameralarına da yansıdı ve belgelendi. 

SERBEST KALDILAR

Gözaltına alınan ve emniyete götürülen bu kişilerin ifadeleri alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü ile Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan işlemlerin ardından sıvı yağlarla birlikte yakalanan 22 yaşlarındaki D.B. isimli kişi ile A.B. isimli kişi ve 18 yaşındaki M.B. isimli kişi, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen bu kişiler, adli kontrol aşrtıyla serbest bırakıldı. 

Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor. 

Finans7.com  | İstanbul

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç