Şişli'de Ambulans ve Otomobil Çarpıştı! 3 Kişi Yaralandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şişli'de Ambulans ve Otomobil Çarpıştı! 3 Kişi Yaralandı!

İstanbul'un Şişli ilçesinde gerçekleşen kazada; bir otomobil ile ambulans çarpıştı! Kazada üç kişi yaralandı! İşte haberin detayları...

Haberler 18 Mart 2024 0
Şişli'de Ambulans ve Otomobil Çarpıştı! 3 Kişi Yaralandı!

Şişli'de hasta almaya giden ambulans ile hatalı U dönüşü yapan minibüs çarpıştı. Minibüsün devrildiği kazada, 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazanın yaşandığı yol, çalışmalar nedeniyle bir süre trafiğe kapatılırken, daha sonra trafik normale döndü.

İstanbul'un Şişli ilçesi Büyükdere Caddesi Mecidiyeköy varyant altında, saat 09.45 sıralarında bir kaza meydana geldi. İddiaya göre, minibüs şoförü Mehmet İstif, hatalı U dönüşü yaparak varyant altındaki orta yola girmek istedi. Bu sırada, hasta almak için Mecidiyeköy yönünden Levent yönüne ilerleyen Sefa Topaktaş’ın kullandığı 112 Acil Yardım Ambulansı, minibüse çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle devrilen minibüs bir süre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durdu. Kazada, minibüs şoförü İstif ile ambulanstaki 2 sağlık görevlisi hafif şekilde yaralandı.

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPATILDI

Yaralılar, olay yerine gelen bir başka ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın yaşandığı yol, çalışmalar nedeniyle bir süre trafiğe kapatılırken, Levent yönünde yoğunluk oluştu. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç