Şırnak Üniversitesi En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak: İşte Başvuru 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şırnak Üniversitesi En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak: İşte Başvuru 2022

Şırnak Üniversitesi bünyesine en az lise mezunları arasından personel alımı yapılacağı açıklandı. İlan yazımızda.

Şırnak Üniversitesi En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak: İşte Başvuru 2022

Şırnak Üniversitesi 65 KPSS ile personel ve işçi alımı yapıyor.

Şırnak Üniversitesi Rektörlüğü tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunları arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Farklı pozisyonlara yapılan 18 personel alımında adaylar temizlik personeli, teknisyen, büro personeli ve şoför kadrosunda istihdam edilecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İlana başvuru yapacaklarda aranan genel şartlar şu şekilde:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

4- Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 4/B’li olarak çalışıyor olmamak ve son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

6- Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

7- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engeli bulunmamak,

8- Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmak

BAŞVURU

İlana başvurular 11 ile 26 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Başvurular aşağıdaki ilan metninde belirtilen evraklarla birlikte üniversiteye şahsen ya da posta yolu ile yapılacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç