Şırnak İdil'den Son Dakika Haberi: Eşini ve 3 Kızını Öldürdü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şırnak İdil'den Son Dakika Haberi: Eşini ve 3 Kızını Öldürdü

Şırnak İdil'de feci bir olay meydana geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre bir kişi, eşi ve 3 kızını öldürdü.

3.Sayfa 24 Ağu 2022 08:44 0
Şırnak İdil'den Son Dakika Haberi: Eşini ve 3 Kızını Öldürdü

Şırnak'ta korkunç bir olay meydana geldi.

Şırnak İdil'den son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre İdil İlçesi Yeni Mahalle Botaş Caddesi üzerinde bulunan bir evde feci bir olay meydana geldi. Bölgeden gelen haberlere göre Hasna Karaaslan isimli kişi, evde uyudukları sırada eşi Leyla Karaaslan ve kızları 17 yaşındaki Derya Karaaslan'ı, 16 yaşındaki Melek Karaaslan'ı ve 13 yaşındaki Şerife Karaaslan'a silahla saldırdı. Evde bulunan pompalı tüfekle eşi ve 3 kızına saldıran bu kişi, onların başına hedef alarak 4'ünü de vurdu.

Yerde kanlar içinde kalan anne ve üç kızı olay yerinde hayatını kaybederken Hasan Karaaslan daha sonra silahı ile birlikte polis ekiplerine gitti ve teslim olarak eşi ile çocuklarını katlettiğini söyledi. Bunun üzerine Karaaslan gözaltına alındı silahına ise el konuldu. 

Hemen eve sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Bölgeye gelen ekiper, evde anne ve üç kızının başlarından vurulmuş halde cansız bedenleri ile karşılaştı. 

Başlarına isabet eden mermiler nedeniyle hayatını kaybeden anne ve kızlarının cansız bedenler, olay yeri savcısının incelmee yapması sonrası Şırnak Devlet Hastanesi Morguna, otopsi işlemleri yapılması için gönderildi. 

Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Polisler tarafından başlatılan soruşturma kapsamında teslim olan babanın ifadesinin alınmasına bugün başlanacak. Olayın nedeni de bu şekilde ortaya çıkmış olacak. 

Soruşturma devam ediyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç