Sipariş Getiren Kurye, Apartman Boşluğuna İdrarını Yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sipariş Getiren Kurye, Apartman Boşluğuna İdrarını Yaptı

İstanbul'da meydana gelen olayda bir kurye, sipariş getirdiği apartmanın boşluğuna idrarını yaptı. Güvenlik kamera görüntülerinden saptanan olayda apartman sakinleri şok geçirdi.

Haberler 30 Mart 2022 11:53 0
Sipariş Getiren Kurye, Apartman Boşluğuna İdrarını Yaptı

İstanbul'da kurye rezaleti: Sipariş götürdüğü apartmanın boşluğuna idrarını yaptı.


İstanbul Zeytinburnu'nda meydana gelen olayda bir kurye, gelen siparişi aldı ve Gökalp :Mahallesi'nde bulunan bir apartmana götürdü. Pazar günü meydana gelen ve görüntüleri bugün ortaya çıkan olayda kurye, apartman sakinlerinden birinin evine siparişi götürdü. Siparişi kata çıkaran apartman görevlisi, teslimatı yaptı ve geri döndü. Apartmandan ayrılmasından sonra apartmanda kötü bir koku yayılmaya başladı.


Kötü koku gelmesi sonrası apartman sakinleri kokunun geldiği yere doğru gitti. Merdiven boşluğuna giden apartman sakinleri , orada boşlukta idrar olduğunu gördü ve şok geçirdi. Bu şok sonrası apartman sakinleri hemen güvenlik kamera kayıtlarının olduğu yere gitti ve kamera görüntülerini incelemeye başladı. Görüntülerde inceleme yapan apartman sakinleri, idrarını yapan kişinin apartmana sipariş getiren kurye olduğunu fark etti.


Görüntülerde kuryenin apartman kapısını kapattığı ve apartman boşluğuna idrarını yaptığı görüldü. Daha sonra da hiçbir şey olmamış gibi bölgeden gitti.



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç