Sınıfta dans edip TikTok'a yükleyen öğretmen hakkında inceleme başlatıldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sınıfta dans edip TikTok'a yükleyen öğretmen hakkında inceleme başlatıldı

Sınıfta öğrencilerin daha iyi öğrendiğini söyleyerek dans videoları çeken öğretmen hakkında inceleme başlatıldı.

Dünya 13 Mayıs 2023 20:13 1
Sınıfta dans edip TikTok'a yükleyen öğretmen hakkında inceleme başlatıldı

Sınıfta uygunsuz dans videoları çeken öğretmen hakkında inceleme başlatıldı.

Brezilya'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde bir İngilizce öğretmeninin TikTok adlı uygulama üzerinden ve İnstagram'dan video paylaştı. Söz konusu videoya bakıldığında öğretmenin seksi şekilde dans ettiği görüldü. Söz konusu video kısa sürede sosyal medya üzerinde çokça yayıldı.

Söz konusu videonun milyonlarca izlenme alması ile öğretmenin öğrencileri de bu videoyu fark etti. Videoyu gören veliler, durumdan rahatsız oldu ve şikayetçi oldu.

Ferrerira dadlı öğretmenin ders sırasında öğrencilerinden birinin kendisini dansa çağırması ile video çektiği ve dansa başladığı belirtildi. Öğretmen yaptığı açıklamada, bu şekilde derslerin daha kaliteli hale geldiğini bildirdi. Ferreira genç öğrencilerin bu şekilde dans ederek dikkatlerini sosyal medya ve teknolojiden öğretime çevirmenin zor olduğunu bildirdi ve dans videoları nedeniyle onların öğrenmeye daha çok yaklaştığını söyledi.

Veliler ise öğretmenin TikTok hesabından yayınlanan bu videonun uygunsuz olduğunu söyleyerek Ferreira'dan şikayetçi oldu. Şikayet sonrası öğretmen hakkında inceleme başlatıldığı bildirildi. 

ASIL DİĞER PAYLAŞIMI YÜZÜNDEN

Daha sonra ortaya çıkan haberde velilerin, öğretmenin ders dışında yaptığı bikinili paylaşımları onu şikayet ettiği belirtildi.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Neyı ıncelıyorlar men edin gıtsın