Sınavdan 100 alan öğrencisini ödüllendireceğim diyerek istismar etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sınavdan 100 alan öğrencisini ödüllendireceğim diyerek istismar etti

Son dakika haberi: Sınavdan tam puan alan öğrencisini istismar eden öğretmen hakkında 22 yıla kadar hapis istendi.

Yerel Haberler 13 Ara 2023 0
Sınavdan 100 alan öğrencisini ödüllendireceğim diyerek istismar etti

Sınavdan 100 alan kız öğrencisini ödüllendireceğini söyleyen öğretmen, onu istismar etti.

Bursa'da meydana gelen feci olayda mahkeme süreci başladı. Gelen bilgilere göre özel bir okulda yabancı dil öğretmenliği yapan S.Y. adlı kişi, sınavdan tam puan alan öğrencisine ödül olarak kahve ısmarlama sözü verdi.

16 Haziran tarihinde kız öğrencisine sözünü hatırladan öğretmen, Ö.K'yı evine davet etti.

Eşinden boşandığı öğrenilen öğretmen, birlikte kahve ve daha sonra şarap içtiği kız öğrencisine cinsel istismarda bulundu. Olay o gün bittikten sonra cep telefonundan da devam etti  Kendisinden 24 yaş küçük olan 14 yaşındaki kız çocuğu ile sürekli iletişim içinde olan öğretmen, cep telefonu ile cinsel içerikli fotoğraflar ve mesajlar ile kamera görüntüleri gönderdi.

ŞOKA UĞRADILAR

Kızlarının hareketlerinden şüphelenen ailesi, cep telefonunu aldı ve konuştuğu kişilere bakıp fotoğraf galerini inceledi. Aile gördükleri karşısında şoka uğradı. Telefonda öğretmen ile öğrencinin bir birilerine cinsel içerikli fotoğraflar gönderdiği öğrenildi.

Aile, kızın tleefonundan öğretmene mesaj attı ve kafede buluşmak istediklerini söyledi. Kafeye kızları ile birlikte gelen aile, kafede bekleyen öğretmenin karşısına çıktı ve onunla tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönerken kızın ailesi öğretmeni darp edip arabasıın camlarını kırdı ve lastiklerini patlattı.

Şikayet üzerinde olay ile ilgili inceleme başlatıldı ve bu kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gelen son dakika bilgilerine göre öğretmen hakkında dava açıldı ve 'çocuğu müstehcen yayınları okumaya ve seyretmeye teşvik', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve  'çocuğun cinsel istismarı' suçlarından 9,5 yıl ile 22 sene arasında hapis cezası istendi.

15'İNDNE KÜÇÜK SANMIŞTIM

Öğretmen mahkemede yaptığı savunmasında, "Sınavdan 100 alan öğrencilerime kahve ısmarlayacağımı söylemiştim. Ö.K. sınavdan tam puan almıştı. Bana kendisine kahve ısmarlamamı söyledi. Benim evimde atölyem vardı. Onu görmek istediğini söyleyerek evime gelmek istedi, Ben de davet ettim. Kahvemizi içtikten sonra bana alkol almayı teklif etti. Birlikte şarap içtik, aramızda yakınlaşma başladı. Cinsel birlikteliğimiz olmadı. İlişkimiz devam ederken birbirimize mesaj ve görüntü atıyorduk. Ailesinin olaydan haberi olunca benimle buluşup ardından darbettiler ve aracımı parçaladılar. Olayların bu noktaya geleceğini düşünmedim. Çok büyük hata yaptım. Pişmanım. Ayrıca kendisinin 15 yaşından büyük 16 yaşlarında olduğunu sanmıştım. Bana yaşıyla ilgili hiçbir şey söylememişti" ifadelerini kullandı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç