Sinan Sardoğan cezaevinde öldü mü: Müge Anlı'dan son dakika açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sinan Sardoğan cezaevinde öldü mü: Müge Anlı'dan son dakika açıklaması

Sinan Sardoğan hakkında son dakika açıklaması geldi. Cezaevinde ölüp ölmediği sorusuna cevap geldi.

Yaşam 10 Mart 2023 18:40 0
Sinan Sardoğan cezaevinde öldü mü: Müge Anlı'dan son dakika açıklaması

Sinan Sardoğan hakkında son dakika açıklaması geldi.

Atv ekranlarında yayınlanan ve her gün reytinglerde üst seviyelere oynayan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programında geçen aylarda yaşanan olay Türkiye'de gündem oldu. Sinan Sardoğan adlı kişinin mahallede birçok kişiye tacizde bulunduğu iddia edilmiş ve bu durum çokça konuşulmuştu.

En son olarak bir kız çocuğuna taciz suçlaması ile hakkında tutuklama kararı verilen Sinan Sardoğan isimli kişi, gözaltına alınarak emniyete götürüldü ve ifadesinden sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderildikten sonra da sürekli olarak gündemde kalan Sardoğan hakkında son dakika iddiası ortaya atıldı.

İddialarda Sardoğan'ın cezaevinde öldürüldüğü bildirildi. İddialar araştırılırken konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Müge Anlı yaptığı son dakika açıklamasında Sardoğan'ın ölmediğini, hala hayatta ve cezaevinde olduğunu söyleyerek, “Arife Gökçe’nin kaybının 84. günü. Kadınla ilgili bir gelişme yaşanmadı. Sinan hakkında sosyal medya haberlerini güvendiğini sitelerden takip edin lütfen. Sinan hala cezaevinde. Hep soruyorsunuz bana. Buradan söylemiş olayım. Sinan Sardoğan hala yaşıyor” ifadelerini kullandı.

Finans7.Com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç