Sinan Oğan, eleştirilere cevap verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sinan Oğan, eleştirilere cevap verdi

Son dakika haberi: Sinan Oğan yaptığı son dakika açıklamasında kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi.

Siyaset 13 Mayıs 2023 13:55 0
Sinan Oğan, eleştirilere cevap verdi

Sinan Oğan'dan kendisine gelen tepkilere cevap.

Ata İttifakı9 Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Oğan yaptığı açıklamada, bir canlı yayında söylediği sözlerinin çarpıtıldığını söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Twitter’daki sevgili muhalif seçmen, Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar Cehennemin kapılarını kapatacağız” sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?"

SİNEN OĞAN NE DEMİŞTİ?

Sinan Oğan dün akşam katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, "İstişare ile açıklayacağız tabvanımıza soracağız bize oy verenlere soracağız. Masaya oturduğumuz taraflarla taleplerimizi konuşacağız. Taleplerimizin başında terörle arasına mesafe koymak olacak. Tabi ki taleplerimiz olacak. Bedavadan ortak olmayacağız. Bizim de bakanlıklar Cumhurbaşkanı yardımcılığı taleplerimiz olacak. Anlaşırsak destekleyeceğiz. Anlaşamazsak yolumuza bakacağız" demişti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç