Sinan Oğan, 2. turda kimi destekleyeceği hakkında konuştu: İşte talepleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sinan Oğan, 2. turda kimi destekleyeceği hakkında konuştu: İşte talepleri

Son dakika haberi geldi: Sinan Oğan, 2. turda destekleyeceği isimden beklentilerini açıkladı. İşte gelen açıklama.

Seçim 14 Mayıs 2023 22:52 1
Sinan Oğan, 2. turda kimi destekleyeceği hakkında konuştu: İşte talepleri

Sinan Oğan, ikinci tura kime destek vereceği konusunda açıklama yaptı.

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Oğan yaptığı açıklamada seçimlerin 2. tura kaldığını söyleyerek şunları söyledi:

"Biz tamamıyla Ata ittifakını oluşturan partilerle, milletimizin bize oy veren temsilcileri ile istişareler yapacağız. Bir karar vereceğiz. Maalesef bizi milk baştan beri ortaya koyduğumuz tavır şuydu: Ama sanki biz bir pazarlık yapacakmışısz gibi ortaya konuldu. Türklüğün Anayasadan çıkarılmasına set konulması, 13 milyon sığınmacının gönderilmesi, Türkiye'deki son ekonomik krizin sebebi olan faiz enflasyon gibi öne koyacağımız şartlar var. Bu şartlar olmadan ikinci aşamaya geçilmez.

FETÖ, PKK ve Hizbullah başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadele olmazsa olmazlarımızdır. Bundan sonra diğer meseleler konuşulacaktır. Son 3 gündür yapılan linç girişimi bize yapıldı. Sanki bizi bir koltuk derdinde olan yapı gibi göstermeye çalıştılar. Görüldü ki Sinan Oğan ve Ata ittifakının rolü değerli ve önemliymiş. Tüm milletimize, memleketimize seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Biz milletimizden yana tavır alacağız. Takınacağımız tavır istişareden yana olacak. Sonuç ne olursa olsun milletimizin faydasına olacak. İleri saatlerde yine değerlendirmelerde bulunacağız"

SEÇİMDE SON DURUM

Sandıkların yüzde 87'si açılırken seçim sonuçları şu şekilde oldu: Recep Tayyip Erdoğan yüzde 50.01, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.21, Sinan Oğan ise 5.30 oy aldı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
adam gibi adam