Simpsonlar Maraş depremini de bilmiş: İşte yeni tahminleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Simpsonlar Maraş depremini de bilmiş: İşte yeni tahminleri

Simpsonlar adlı dizi, daha önce yayınlanan bir bölümünde Kahramanmaraş depremini de bildi. İşte o sahne ve yeni kehanetler.

Yaşam 25 Şubat 2023 14:49 2
Simpsonlar Maraş depremini de bilmiş: İşte yeni tahminleri

Simpsonlar Kahramanmaraş depremini de bildi.

17 Aralık 1989 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen ve 34 senedir büyük bir ilgi, keyifle izlenen Simpsonlar adlı dizi, şimdiye kadar bildiği olaylarla sık sık gündmee geldi. Trump'ın başkan olmaıs, Kongre baskını, corona salgını ve daha birçok konudaki öngörüleri tutan, birçok şeyi bilen Simpsonlar dizisi, bu sefer Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremi bilmesi ile gündeme geldi.

2023 yılı kehanetleri ortaya çıkan Simpsonlar adlı dizide bir geminin yüklendiği görülüyor. Yükelme sırasında Türkiye'ye, Kahramanmaraş'a yardım götürüldüğü söyleniyor. İşte o sahne:

Sahnede konteynerların gemilere yüklendiği ve yüklenen malzemelerin Türkiye'de Kahramanmaraş'a gönderileceği bildirilirken yüklemeyi acele ile yapan karakterin "Kahramanmaraş'a yetiştirmek zorundayız" dediği görülüyor.

Dizide bir bölümde Homer Simpson'un bir virüsten dolayı oldukça zor güler geçirdiği ve bunun coronadan daha kötü bir virüs olduğu belirtiliyor. Bunun yanı sıra 2023 yılı için ortaya atılan kehanetler ise şu şekilde:

AMERİKA İLE ÇİN ARASINDA SAVAŞ

2023 yılında Amerika ile Çin arasında bir savaş olacağı kehaneti en dikkat çeken kehanet oldu. Söz konusu sahnede, "ABD ile Çin arasında bir savaş çıktığını üzülerek bildiriyorum. Büyük bir nükleer saldırının 1 saat içinde kıyılarımıza ulaşması bekleniyor" ifadelerine yer verildiği görülüyor.

MARS'A GİDİLECEK TARİH

2026 ve 2050 yılları için yer verilen kehanetlere baktığımızda Mars'a ulaşılacağı bildirilirken dizinin 27'nci sezonu 16'ncı bölümde Marge ve Lisa adlı karakterler, dünya dışında, Mars'ta yaşayan ilk insanlar olmak için gönüllü oldu. 2026 yılında bu iki karakter kızıl gezegene gönderildi.

Bir diğer bölümde ise dünyada zombi salgını olacağı bildiriliyor. 

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
simpsonlarin yazarı kim
Ziyaretçi 14 Ay Önce
fetöcülerin uydurmaları bunlar.