Şimdiye kadarki en iyi Renaul: İşte yeni Austral özellikleri ve fiyat listesi 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şimdiye kadarki en iyi Renaul: İşte yeni Austral özellikleri ve fiyat listesi 2023

Şimdiye kadarki en iyi Renault arabası olarak piyasaya sürülen aracın teslim tarihi açıklandı. İşte yeni Renault Austral.

Taşıt 24 Mayıs 2023 14:23 0
Şimdiye kadarki en iyi Renaul: İşte yeni Austral özellikleri ve fiyat listesi 2023

Bugüne kadarki en iyi Renault Austral ortaya çıktı: İşte fiyatı.

Renault'tan son dakika haberi geldi. Gelen haberde şimdiye kadar yapılan en iyi Renault olarak tanımlanan Austral'ın satışa çıkacağına yer verildi. 1 Haziran tarihinde başlayacak satışlar için ilk aşamada 24 Nisan'daki ön siparişte satılan 500 adetin teslimi yapılacak. Daha sonra Haziran ayında 350 satışın daha olacağı bildirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan otomotiv gazetecisi Halit Bolkan, "Bugüne kadarki en iyi Renault iddiasını taşıyan Austral, 1 Haziran’da satışa sunuluyor. İlk parti Nisan’da ön satışa çıkmıştı" dedi ve aracın fiyatımnı, "Austral, Techno Esprit Alpine donanımıyla 1 milyon 190 bin TL etiket taşıyor" ifadeleri ile açıkladı.

Aracın özellikleri ve motoru hakkında da bilgi veren Bolkan, "1333 cc’lik 12V mild hibrit motor 160 HP güç, 270 Nm tork üretiyor. CVT şanzımanlı Austral’in WLTP ortlama yakıt tüketimi 6,3 l/100 km" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti:

"16 cm kaydırılabilen kızaklı arka koltuklar sayesinde 500 litrelik bagaj 575 litreye kadar genişletilebiliyor. 

12,3 inç dijital gösterge paneli ve 9 inç bilgi-eğlence sistemi ekranı bulunuyor"

Ağır görünüşü ile dikkatleri üzerine çeken aracın oldukça şık görünüşü de aracın tercih edilme sebeplerinden. Sizce araç nasıl? Bu fiyata bu araç alınır mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç