Sigara ve Alkole Bir Zam Daha Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sigara ve Alkole Bir Zam Daha Geldi

Son dakika haberi: Alkol ile sigara fiyatlarına yeni zam geldi. Açıklanan bu seferki zamlar yüksek oldu.

Ekonomi 10 Mayıs 2022 08:42 3
Sigara ve Alkole Bir Zam Daha Geldi

Son dakika : Alkol ile sigaraya bir zam daha geldi.

Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği ile Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş birer son dakika açıklaması yaptı ve alkol ile sigara fiyatlarına zam gleeceğini kamuoyuna duyurdu. Yayımlanan açıklamaya baktığımızda zam gelmeyen bir sigara grubuna daha zam geldiği görülürken fiyatların 2 lira daha arttığı görüldü. 

4 SİGARA GRUBUNA ZAM GELMİŞTİ

Geçen gün yapılan açıklamalarda 3 sigara grubuna zam gelmişti. JTİ, BAT, TT ve Philip Morris gruplarına gelen 2 liralık zamdan sonra şimdi de başka gruptaki sigaralara zam geldiği açıklandı. Açıklamalar sonrası bugün yeni bir son dakika geldi. Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Aybaşt yaptığı son dakika açıklamasında Tobacco Grubu'na da zam geldiği duyuruldu. Zamlar devam ediyor başlığı ile sosyal medya hesabı üzerinden yayımlnan sigara fiyatları listesine baktığımızda Ocak 2022 'de 25 liraya satılan sigaranın şimdi 29 liraya çıktığı görüldü.

Aynı şekilde Ocak 2022'de 25 liraya satılan bir diğr sigaranın da 29 lira olduğu, 22 liraya satılan bir diğer sigaranın ise 25 liraya çıktığı görüldü. 23 liraya satılan sigaranın 27 liraya çıktığı görülürken 21,50 liraya satılan sigaranın 25 liraya çıktığı görüldü.  22 liraya satılan sigaralar ise şimdi 26 liradan satılacak.

ALKOLE DE ZAM GELDİ

Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan son dakika açıklamasında viski, votka, cin, likör ve daha birçok alkol ürününe zam geldiği duyuruldu.Söz konusu zamlar bugünden itibaren geçerli olacak. 

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Suriyelilere konut yapılacak arkadaşlar para lazım.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Savaşacak adam bulamayacaksınız ülkesi için göğüsünü siper edecek genç bulamayacaksiniz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bu ülkede yaşamak istemiyorum resmen ya