Sıfır Faizli Taşıt Başvurusu Başladı: İşte 2. El Araba Fiyat Listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sıfır Faizli Taşıt Başvurusu Başladı: İşte 2. El Araba Fiyat Listesi

100 bin TL sıfır faizli ikinci el araç kredisi için başvurular alınmaya başladı. İşte kredi kampanyasının detayları.

Taşıt 22 Mayıs 2022 22:15 0
Sıfır Faizli Taşıt Başvurusu Başladı: İşte 2. El Araba Fiyat Listesi

Sıfır faizle ikinci el araba kampanyası.

Borusan Otomotiv tarafından yapılan açıklamada ikinci el araba almak isteyenler için yüzde 0 faizli kredi kampanyasının başlatıldığına yer verildi. Borusan Otomotiv'in resmi sayfasından duyurulan açıklamaya baktığımızda 64 ilanlık bir listenin yayınlandığı ve listedeki ikinci el araçların taksitle satıldığına yer verildi. Genellikle lüks sınıf araçların satıldığı internet sitesindeki ilanlar 645 bin liradan başlıyor.

YÜZDE 0 FAİZLE SATILAN OTOMOBİLLER

Borusan Otomotiv tarafından yapılan açıklamada ikinci el arabaların 100 ibn lira yüzde 0 faizle satıldığına yer verildi. Açıklamada belirli bir peşinat verildikten sonra kalan paranın taksitler halinde ödeneceğine yer verildi. 

İşte kampanyalı satılan otomobillerin listesi:

Borusan Otomotiv tarafından yapılan açıklamda, " Kredi faiz oranları, anlaşmalı kredi sağlayıcı kuruluşun taşıt kredisi için uyguladığı ek maliyetler, şartlar ve teminat taleplerine tabi olup, kredi tutarı, vadesi ve diğer unsurların yanı sıra, belirli sigortacılar tarafından Borusan Otomotiv çıkışlı kullanılmış BMW, MINI, Land Rover ve Jaguar markalı otomobiller için üretilen Premium Kasko’nun birlikte satın alınıp alınmamasına göre değişkenlik gösterecektir. Avantajlı faiz oranlı kredi uygulamaları Premium Kasko ürünü ile birlikte sunulmaktadır. Borusan Otomotiv İkinci El, kredi ve/veya sigorta başvuru ve değerlendirme sürecinde ve sonrasında karar veya sorumluluk sahibi değildir." denildi. 

BAŞVURU

"HAYALİNİZDEKİ KULLANILMIŞ OTOMOBİLE MAYIS AYINA ÖZEL %0 FAİZ AVANTAJIYLA SAHİP OLUN." başlığı ile yayınlanan taşıt kampanyasında "Seçili otomobillerde Mayıs ayına özel 100.000 TL 12 ay %0 faiz avantajı için sizleri Borusan Otomotiv İkinci El satış noktalarına bekliyoruz." ifadelerine yer verildi. 

Başvuru yapmak için Borusan resmi sayfasını ziyaret edebilir ve kampanyalar kısmından araçlar için teklif verebilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç