Sıfır Bir Dizisi Oyuncusu 2 Kişiyi Vurdu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sıfır Bir Dizisi Oyuncusu 2 Kişiyi Vurdu

Son dakika haberi: Adana'da meydana gelen olayda bir dizi oyuncusu, sokak ortasında iki kişiyi vurdu.

Yerel Haberler 27 Mayıs 2022 11:17 0
Sıfır Bir Dizisi Oyuncusu 2 Kişiyi Vurdu

Dizi oyuncusu iki kişiyi vurdu.

Adana'da meydana gelen olayda bir dizi oyuncusunun iki kişiye saldırdığı ve onları silahla vurarak yaraladığı öğrenildi. Adana'nın merkez Seyhan İlçesi'nde meydana gelen olay, 25 Mayıs günü yaşandı. Bölgeden gelen haberlere göre Seyhan'da Çınarlı Mahallesi'nde, bir kafede çalışmakta olan Elif E isimli kadın ile kafenin sahibi olan Orhan K. isimli kişi, birlikte kaldırımda yürüdüğü sırada bir kişinin saldırısına uğradı.

Onlara yaklaşan kişi, yanındaki silahla onlara kurşun yağdırdı ve bölgeden kaçarak gitti. 

Çevredeki vatandaşlar duurmu hemen sağlık ile polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede iki ismin de yaralı olduğunu belirledi. İlk müdahale sonrası iki isim ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 

Bölgeye gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesindeki Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları ilk incelemede saldırganın 22 yaşındaki Mahmut Ç isimli kişi olduğunu tespit etti.

Bunun üzerine inceleme başlatan polis ekipleri, kişinin Seyhan'da ikamet ettiği eve baskın düzenledi ve bu kişiyi yakalayarak gözatlına aldı.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Emniyete götürülen ve polis ekipleri tarafından ifadesi alınan Mahmut Ç'nin , "Ağabeyime namussuzluk yaptığı için Elif'i vurdum" dediği öğrenildi. İşlemleri tamamlanan bu kişi, sağlık kontrolünden geçirildi ve adliyeye sevk edildi. Mahkeme bu kişi hakkında tutuklama kararı verdi.

Öte yandan polis ekipleri, saldırıyu azmettirdiği belirtilen Ramazan E isimli kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Edinilen bilgilere göre Mahmut Ç'nin Youtube üzerinden yayınlanan Sıfır Bir adlı dizide oynadığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç