Sıfır araba alacaklara iyi haber: Taşıt kredisi kampanyası geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sıfır araba alacaklara iyi haber: Taşıt kredisi kampanyası geliyor

Sıfır araba alacaklara son dakika haberi geldi. Gelen haberde yeni taşıt kredisi kampanyasının yolda olduğuna yer verildi.

Taşıt 20 Ağu 2023 14:07 1
Sıfır araba alacaklara iyi haber: Taşıt kredisi kampanyası geliyor

Sıfır araba almak isteyenlere kampanya geliyor.

Sıfır arabada son dönemlerde art arda müdahaleler geldi. İlk olarak alınan sıfır arabaların 6 ay ve 6 bin km geçmeden satılamayacağı kararı sıfır arabada piyasayı bir süre düzeltirken galericiler, buna da bir çözüm yol bulmuştu. Daha sonra en kapsamlı düzenleme geldi.

Gelen yeni düzenlemede artık 2. el arabanın, sıfır araç fiyatından daha pahalıya satılamayacağına yer verildi. Bu düzenleme hem sıfır hem de ikinci el araba piyasasına önemli değişiklikler olmasına neden oldu. Bu dü-zenleme sonrası sıfır araba siparişleri bir bir iptal edilmeye başlandı. Artık sıfır araba bulunurluğu artmaya başladı. Bu da ikinci el araba fiyatlarını aşağı çekti.

SIFIR ARABA ALACAKLAR İÇİN KAMPANYA

Sıfır araba bulunurluğunun artmasından sonra devletin sıfır arabada yeni kampanya başlatacağı öğrenildi. Ünlü Analist İslam Memiş yaptığı son dakika açıklamasında sıfır araç almak için güzel şeyler olacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Sıfır araç almak için güzel şeyler olacak.
Yıl sonuna kadar bekleyeceğim"

Bu açıklamaya baktığımızda sene sonunda bir kredi kampanyasının gelebileceği görülüyor. Özellikle yerel seçimler öncesi bu konuda önemli adımlar bekleniyor. Sıfır araç kampanyası başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden Finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için >>> TIKLAYIN
İOS için >>> TIKLAYIN
Huawei için >>> TIKLAYIN

Sıfır araba fiyat listesi için lütfen TIKLAYIN

KREDİ FAİZ ORANLARI NEDİR?

Şimdi taşıt kredisi çekeceklere 2.60 ile 4.99 arasında faiz oranı sunuluyor.

2.60 ile kredi çekecekler 36 ayda aylık 12 bin 109 TL ödeme yaparak toplamda 437 bin 375 TL ödemiş olur. 4.99 faizle kredi çekecek kişiler ise aytda 18 bin 101 TL ödeme yapar ve 36 ay sonunda 653 bin 112 TL ödeme yapar.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bu faizlerin soygundan farkı yok