SGK Personel Alımında Son Dakika Açıklaması: Başvurunuz Geçersiz Olabilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SGK Personel Alımında Son Dakika Açıklaması: Başvurunuz Geçersiz Olabilir

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında personel alımında önemli uyarıya yer verildi.

Kamu 6 Ekim 2022 17:37 1
SGK Personel Alımında Son Dakika Açıklaması: Başvurunuz Geçersiz Olabilir

SGK'dan personel alımına başvuru yapanlara son dakika uyarısı: Bunu yapanların başvurusu kabul edilmeyecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada en az lise mezunu adaylar arasından yapılan personel alımında başvuru yapanlarınçoğunun tercihlerini yapmadan başvurusunu tamamladığı, bu adayların başvurusunu güncellemesi gerektiğine , tercih yapması gerektiğine yer verildi.

Söz konusu duyuru şu şekilde:

"341 sözleşmeli personel alımı için 25.09.2022 tarihinde Resmi Gazete’de ,28.09.2022 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayımlanan duyuruya istinaden, 30.09.2022-07.10.2022 tarihleri arasında, e-Devlet üzerinden SGK Kurum Dışı Sınav Uygulaması ile elektronik ortamda alınmakta olan başvurularda bazı adayların başvurusunu tercih yapmadan doğrudan kaydederek sonuçlandırdığı görülmüştür. Bu durumda olanların yerleştirme işlemi tercihte bulunmadıklarından dolayı yapılamayacaktır.

Bu sebeple başvuru yapan adayların başvurularını tekrar kontrol etmeleri, gerekirse güncellemeleri, henüz başvurusunu yapmayan adayların da bu hususu göz önüne alarak başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir."

SGK PERSONEL ALIMI KADROLARI VE BAŞVURU

SGK personel alımına baktığımızda alınacak adayların istihdam edileceği kadrolara şu şekilde yer verildiği görüldü: 

171 destek personeli,

59 koruma güvenlik görevlisi,

9 teknisyen

102 büro personeli

En az lise mezunu adaylar arasından KPSS 60 şartı ile yapılan personel alımında başvurular 7 Ekim 2022 Cuma tarihine kadar alınacak. Başvuru yapmak isteyenlerin internet üzerinden, SGK Kurum Dışı Sınav Uygulaması adresinden başvurusunu yapması gerekiyor. İlan  metni için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sonuçları nereden takip edicez