SGK 341 Personel Alımı Sona Eriyor! Destek, Büro, Güvenlik Personeli ve Teknisyen Alımı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SGK 341 Personel Alımı Sona Eriyor! Destek, Büro, Güvenlik Personeli ve Teknisyen Alımı

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı başvurusu sona eriyor. Konu ile ilgili gelen son dakika açıklamasında başvuruların 7 Ekim'de sona ereceği duyuruldu.

SGK 341 Personel Alımı Sona Eriyor! Destek, Büro, Güvenlik Personeli ve Teknisyen Alımı

SGK 341 Kamu personeli alımı başvurusu saona eriyor. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı başvuru ekranı ve detayları haberimizde...

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı başvurusu sona eriyor. Konu ile ilgili gelen son dakika açıklamasında başvuruların 7 Ekim'de sona ereceği duyuruldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvurusuna dair detaylarına yer verdik.

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında yapılacak söz konusu sözleşmeli personel alımına baktığımızda kadroların şu şekilde olduğu görüldü:

-171 Destek Personeli ( 2 Sekreter, 4 Dağıtıcı, 118 Temizlik Personeli, 19 Şoför, 15 Aşçı, 7 Aşçı Yardımcısı, 4 Basit Bakım personeli, 2 Bulaşıkçı )
102 Büro Personeli,

-59 Koruma Güvenlik Görevlisi,

-9 Teknisyen ( 8 Elektrik ve Elektronik, 1 Makina )

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NEDİR?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (B) bendi ile aynı Kanunun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 1*, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’nci alt
bentlerindeki ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esasların Ek-1’inci maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

2) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alanlar (dul ve yetim aylığı hariç) ile 65 yaşını doldurmuş olanlar göreve başlatılmayacaktır.

3) Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

4) Görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak,

5) Başvurma genel ve özel şartlarına ve yerleştirildiği pozisyonun niteliklerine sahip olmayan, aranan nitelik ve şartları taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır

SGK Personel Alımı Özel Başvuru Şartları İçin TIKLAYIN

BAŞVURU EKRANI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki linke gitmesi gerekmektedir:

Bu linke gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA yazan kısma tıklayın. Daha sonra e devlet girişi yaparak uygulamaya git kısmına tıklayın.

Finans7.com  | Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç