Şeyma Subaşı'nın Uyuşturucu Test Sonucu Çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şeyma Subaşı'nın Uyuşturucu Test Sonucu Çıktı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı uyuşturucu testi yaptırdı ve testin sonucu çıktı.

Yaşam 19 Eylül 2022 13:09 0
Şeyma Subaşı'nın Uyuşturucu Test Sonucu Çıktı

Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu testi sonucu çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde yayılna görüntülerde sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı iddia edilmişti. Söz konusu görüntüler kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girmişti. Bu görüntüler sonrası Şeyma Subaşı bir açıklama yapmış ve “Hiçbir çiçek başka bir yerde olmak için acele etmiyor. Hiçbir dalga vaktinden önce kıyıya doğru ilerlemez” demişti.

Bu açıklama sonrası Subaşı'nın Avukatı'ndan da açıklama geldi. Gelen açıklamada Avukat Emek Emre, görüntülerin geçen Temmuz ayında yurt dışında çekildiğini ve Subaşı'na itibar suikastı yapıldığını söyledi.

Emre açıklamasında , görüntüleirn servis edilmesini ve haberlerde Şeyma Subaşı'nın adının direkt verilmesinin yanlış olduğunu söyledi. Mahkemek ararı bile olmadan yapılan bu davranışların yanlış olduğunu söyleyen ve Subaşı'nın Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir laboratuvarda uyuşturucu testi yaptırdığını söyleyen Emre, açıklamasında, “Ülkemizin her vatandaşına yönelik olduğu üzere, müvekkilin de özel hayatına ilişkin görüntülerin müvekkilin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri yaymak/ifşa etmek de ayrıca suç teşkil etmektedir. Müvekkilin özel hayatına yönelik suç teşkil edebilecek fiilleri gerçekleştirenler hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için cumhuriyet savcılığına müracaat edileceği ve müvekkilin bu süreçte uğradığı maddi/manevi zararların tazminine yönelik tazminat davaları açılacaktır” dedi ve test sonucunun negatif çıktığını söyledi.

Finans7.com'u takip ederek gündemdeki gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç