Seyircileri ŞOK Eden Karar! ATV Ekranlarının Sevilen Dizisi Final Yapıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seyircileri ŞOK Eden Karar! ATV Ekranlarının Sevilen Dizisi Final Yapıyor!

ATV ekranlarının sevilen dizisinden seyircileri şoke eden karar!

Finans Magazin 18 Ağu 2022 18:01 0
Seyircileri ŞOK Eden Karar! ATV Ekranlarının Sevilen Dizisi Final Yapıyor!

ATV ekranlarının sevilen dizisinden seyircileri şoke eden karar! Destan dizisinin final yapacağı iddia edildi.

Ebru Şahin'in başrolde yer aldığı atv dizisi Destan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, dizinin oyuncuları bu gelişmeyle ilgili tek tek arandı.

SON BÖLÜM DUYGU YÜKLÜ OLACAK

Geçtiğimiz günlerde Destan dizisi ile ilgili bir kulis iddiası ortaya atıldı. Bozdağ Film’in imza attığı dizi çıkan söylentilere göre bir gelişme olmazsa, duygu yüklü bir bölümle seyircisine veda edecek.

FİNAL SENARYOSU BİLE HAZIRLANDI

Destan dizisinin final senaryosunun bile hazırlanıp yazıldığı iddia edildi. Senaryoyu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem yazdı. 28. Bölümün senaryo kapağı bile yayımlandı.

HAFTAYA FİNAL BÖLÜMÜ ÇEKİLİYOR

Bugün Destan dizisinin oyuncuları tek tek arandı ve haftaya final bölümünün çekileceğini iletildi. Orta Asya’nın çetin bozkırlarında Akkız’la Batuga’nın destansı aşkının anlatıldığı diziye televizyon filmi tadında bir final bölümü yazılacak. Dizinin tün oyuncuları büyük finalde yer alacak.

DESTAN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Orta Asya’nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Alpagu Han’ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızı Akkız’la, yine Gök Sarayı’nda Alpagu Han’ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşkı; bu iki garip kuşun sevdalarını kılıç, yüreklerini kalkan yaparak imkansızı başarmalarını konu alıyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç