Sert Düşüş Sonrası Bitcoin ve Ethereum'da Yeni Tahmin ve Fiyat Yorumu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sert Düşüş Sonrası Bitcoin ve Ethereum'da Yeni Tahmin ve Fiyat Yorumu

Son dakika açıklaması geldi. Daha önceki tahminleri tutan BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes, Bitcoin ve Ethereum için yeni fiyat tahmini yayınladı.

Kripto Paralar 11 Nisan 2022 12:33 0
Sert Düşüş Sonrası Bitcoin ve Ethereum'da Yeni Tahmin ve Fiyat Yorumu

Bitcoin'de yalancı bahar erken sona erince tahminler değişti.


Kripto paralarda son dönemlerde sert düşüşler meydana geldi. En büyük Kripto para birimi Bitcoin son 2 haftada 6 bin dolara yakın değer kaybederken bazı kripto para yatırımcıları, fiyat hedeflerini değiştirdi. Kripto borsası BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Hayes yaptığı açıklamada, Bitcoin'in teknoloji hisselerinde yaşanan gelişmeler ile birlikte korelasyonunun rekor seviyeye ulaştığını, ancak şimdi düşüşün başladığını ve düşüşün Haziran ayına kadar devam edebileceğini söyledi.


Bitcoin'in teknoloji hisseleri ile paralel şekilde hareket ettiğini söyleyerek sözlerine başlayan Hayes, Ethereum hakkında da önemli bir tahminde bulundu. Bu açıklamaya bakacak olursak Hayes, Ethereum için de 2 bin 500 dolar seviyesini hedef gösterdi. Hayes'e göre kripto paraların Haziran ayına kadar düşüş eğilimini sürdüreceği ve Bitcoin'in 30 bin , Ethereum'un ise 2 bin 500 dolar seviyesine çekilmesini öngördüğünü söyledi.


GOLDMAN: FAİZ YÜZDE 4'Ü GEÇEBİLİR

Kripto paralarla ilgili blok yazısı yayınlayan Hayes, Amerikan Merkez Bankası'nın gelecek ay faiz artırımına gitmesi ve daha sonra da faizi arttırabileceği ihtimalinin , kripto paralar ve teknoloji hisseleri üzerine baskı oluşturduğunu söyledi. Dünyanın önde gelen finans şirketlerinden olan Goldman Sachs'ın Başekonomisti Jan Hatzius bir son dakika açıklamasında bulundu ve Amerikan Merkez Bankası'nın faizleri kademeli olarak yüzde 4 seviyesine kadar çıkarabileceğini bildirdi.


Hayes, söz konusu faiz artırım kararlarının teknoloji hisseleri üzerinde baskı kuracağını, bunun da kripto paralarda baskı oluşturacağını söyledi ve “Kripto piyasaları gerilemeye girerken hisse senetlerine aşağı yönlü liderlik edecek ve çıkış üzerinden çalışılırken de yukarı yönlü liderlik edecek. Bitcoin ve Ether Fed harekete geçmeden ve politikasını sıkılaşmadan gevşemeye geçirmeden önce dibi görecek” dedi.


DÜŞE KALKA İLERLEYECEK DEMİŞTİ

Aralık 2022 'de Bitcoin'in 69 , Ethereum'un 5 bin dolar seviyesine çıkmasını beklemediğini, bunun yerine düşe kalka bir grafik çizeceğini söylemişti.


Bitcoin şu sıralar 42 bin 2 dolar seviyesinde seyrediyor.

Ethereum ise 3 bin 136 dolar seviyesinde.

Solana -SOL 107 dolar.

XRP - Ripple ise 0,72 dolar

Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bildilendirme amaçlıdır.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç