Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı sonuçları açıklandı mı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılacak memur alımı sınavlarının ertelendiğine yer verildi.

Sınav 27 Şubat 2023 14:03 0
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) personel alımı sonuçları açıklandı mı?

SPK'dan memur alımı sonuçları ile ilgili açıklama.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafındna yapılan açıklamada memur alımı süreçlerinin deprem nedeniyle ertelendiğine yer verildi. Konu ile ilgili yayınlanan duyurulara baktığımızda sonuçlarla ilgili ilk duyuruda, "06.02.2023 tarihinde başvuru süresi sona erecek olan Sermaye Piyasası Kurulu Personel Giriş Sınavı başvuru süresi, ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle 20.02.2023 tarihi saat 23:59’a kadar uzatılmıştır"

SPK'dan yapılan açıklamada diğer memur alımının mülakat aşamaları ile ilgili, "11-12 Şubat 2023 tarihlerinde yazılı aşamasının yapılacağı duyurulan Sermaye Piyasası Kurulu Meslek Personel Yardımcılığı sınavı, ülkemizde meydana gelen deprem felaketi ve deprem bölgesinde sınava katılacak çok sayıda aday bulunması nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sınavın yapılacağı tarih adaylara ayrıca duyurulacaktır" ifadelerine yer verildi.

Yapılan açıklamalardan sonra henüz sınav tarihleri ile ilgili yeni bir duyuru yayınlanmadı. Önümüzdeki günlerde personel alımı ilanının sonuçlarına ilişkin duyurunun gelmesi bekleniyor. Duyuru gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç