Sermaye Piyasası Kurulu en az lise mezunu memur alımı başvurusu başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sermaye Piyasası Kurulu en az lise mezunu memur alımı başvurusu başlıyor

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan son dakika açıklamasında 57 memur alımı başvurusunun 23 Ocak 'ta başlayacağına yer verildi.

Memur Alımı İlanları 21 Ocak 2023 19:16 0
Sermaye Piyasası Kurulu en az lise mezunu memur alımı başvurusu başlıyor

Sermaye Piyasası Kurulu memur alımı başvurusu başlıyor.

SPK resmi internet adresinden yapılan son dakika açıklamasında fakrlı kadrolarda istihdam etmek üzere personel ve memur alımı yapılacağına yer verildi. Memur, güvenlik görevlisi, şoför ve tekniker, teknisyen ile aşçı ve hizmetli kadrolarında istihdam etmek üzere yapılacak personel alımında başvurular internet üzerinden, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden alınacak.

01 Ocak 2023 tarihi itibariyle Memur, Koruma ve Güvenlik Memuru, Şoför, Tekniker ve Teknisyen için 35 yaşını, Aşçı ve Hizmetli için ise 30 yaşını doldurmamış olan adaylar arasından yapılacak memur alımında özel şartlar şu şekilde oldu:

BAŞVURU

Personel alımı başvurusu 23 Ocak 2023 tarihinde başlayacak ve müracaatlar 6 Şubat 2023 tarihine kadar alınacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Kurula yapılan başvurular, Sınav Komisyonunca değerlendirildikten sonra sözlü giriş sınavına katılabileceklerin isimleri, sınavın tarihi ve yeri Kurulun (http://www.spk.gov.tr) internet adresi üzerinden ve Kariyer Kapısı Platformu üzerinden ilan edilir. Bu ilan tebligat hükmündedir. Sınav yeri ve/veya tarihinin değiştirilmesi halinde de durum Kurulun (http://www.spk.gov.tr) internet adresi üzerinden ve Kariyer Kapısı Platformu üzerinden ilan edilir. Bu ilan tebligat hükmündedir.

Sözlü sınava katılabileceği tespit edilmiş olup isimleri ilan olunan adaylardan, daha sonra sınava katılma şartlarını taşımadığı halde gerçeğe aykırı bilgi verdiği veya herhangi bir şekilde gerçeği sakladığı belirlenenler giriş sınavına alınmazlar. Bunlardan sınava girmiş olanların sınavları geçersiz sayılır ve atamaları yapılmaz. Bu kişiler, hiçbir hak talep edemezler ve haklarında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulur. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç