Serdar Ortaç'tan Flaş Ebru Gündeş Açıklaması: İşin İçinde TC Vardı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Serdar Ortaç'tan Flaş Ebru Gündeş Açıklaması: İşin İçinde TC Vardı

Ünlü popçu Serdar Ortaç bir son dakika açıklamasında bulundu ve Ebru Gündeş ile biten dostlukları hakkında önemli ifadeler kullandı.

Finans Magazin 30 Mart 2022 10:36 0
Serdar Ortaç'tan Flaş Ebru Gündeş Açıklaması: İşin İçinde TC Vardı

90'lar ve milenyumun parlayan yıldızlarından olan Serdar Ortaç ile Ebru Gündeş'in dostluğu o dönemler dillerden düşmüyordu. Ancak araya giren bazı konular nedeniyle ikili uzun süredir küs. Bu durum hakkında Serdar Ortaç'tan bir açıklama geldi.


Bir dönem çok sıkı dost olan, sürekli birlikte takılan iki ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ile Ebru Gündeş, daha sonra konuşmamaya başladı. Söz konusu süreç Reza Zarrab'ın tutuklanmasının ardından başlamış ve ikili o günden bu yana konuşmuyor.


Bu konuda uzun süre sonra ilk açıklama Serdar ORtaç'tan geldi. Serdar Ortaç yaptığı son dakika açıklamasında , Ebru Gündeş ile olan arkadaşlığının zedelenmesinin kendisini çok üzdüğünü söyledi.


Ebru Gündeş ile arasında ne geçtiği, neden o kadar güzel giden bir dostluğun bittiği konusunun sürekli olarak açıldığını , sürekli olarak karşısına çıktığını ve konuşulduğunu söyleyen ORtaç, bunun eski bir dava olduğunu söyledi. Arkadaşlıklarının çok güzel olduğunu söyleyen Ortaç, Ebru Gündeş'in kendisinin radyocu olduğu zaman elinden tuttuğunu söyledi. Arkadaşlıklarının zedelenmesinin kendisini çok üzdüğünü söyleyen Ortaç, ama oldu biri dedi ve "Arkadaşlığımız bu hale geldi. Herkes Serdar özür dilemedi diyor, özür meselesi burada hiçbir şey. Daha büyük olaylar var! Ben kadın olsam çocuğum olsa kim takar Serdar'ı hayatıma bakarım!


Ebru ile dostluğum balon değildi. Ben orada korktum. Reza yeni tutuklanmıştı, neden tutuklandığını bilmediğim için geçmiş olsun demedim. Neden olursa olsun arkasında duracaksın düşünülüyor ama işin içinde TC vardı." ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç