Serdar Ortaç İçkiyi ve Sigarayı Bıraktığını Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Serdar Ortaç İçkiyi ve Sigarayı Bıraktığını Açıkladı!

Ünlü pop sanatçısı Serdar Ortaç, içkiyi ve sigarayı bıraktığını açıkladı! İşte haberin detayları...

Finans Magazin 4 Haz 2024 0
Serdar Ortaç İçkiyi ve Sigarayı Bıraktığını Açıkladı!

Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, alkolü ve sigarayı bıraktığını açıkladı. Daha önce de birçok defa aynı kararı alan ancak gerçekleştiremeyen Ortaç, "24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfayla başlayacağım." dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile sigara ve alkolü bıraktığını duyurdu.

'HARBİYE KONSERİME TERTEMİZ BİR SAYFAYLA BAŞLAYACAĞIM'

Daha önce de birçok kez aynı kararı alan ancak gerçekleştiremeyen Ortaç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Kapanın seyir defteri 1. Bugün içkiyi ve sigarayı bırakmamın ikinci günü. 24 Haziran Harbiye Açık Hava konserime tertemiz bir sayfayla başlayacağım. Doktorum Ayşe Sağduyu Kocaman'a beni tedavi ettiği için sonsuz teşekkür ediyorum. Bundan sonra tertemiz, sigarasız bir hayat hepimize nasip olsun İnşallah."

'İÇKİNİN ALLAH BELASINI VERSİN'

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı, geçtiğimiz hafta Harbiye Açık Hava Sanhesi'ne alkollü çıkmıştı.

Ayakta durmakta güçlük çeken Serdar Ortaç; "Bu gece sizden daha çok eğlendim. Sarhoş oldum. İçkinin Allah, belasını versin." demişti.

Gelen tepkilerin ardından açtığı canlı yayında açıklama yapan Ortaç, "Her şeyi kaybetmişim zaten. Sağlığımı kaybetmeyeyim diye düşünüyordum, onu da kaybettim. Kardeşim, babam, orkestramda en sevdiğim gitaristim öldü. Bunların hepsi beş sene içinde oldu. Boşandım, o en hafifiydi. Kaybedeceğim bir şey yok. Evim yansa, dönüp bakmam. Ben hata yaptığımı biliyorum. İçmezsem hata yapmam, onda kesinim. Alkolü bıraktığım gün bence ağrılarım da azalacak." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç