Şenol Kaan Altının Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şenol Kaan Altının Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorumlarla herkesin takip ettiği isim olan Analist Şenol Kaan, altının yükseleceği tarihi açıkladı! İşte haberin detayları...

Altın 2 Ara 2023 0
Şenol Kaan Altının Fırlayacağı Tarihi Açıkladı!

Analist Senol Kaan, Aralık ayının ilk gününden yükselişe geçen altını değerlendirdi. 2020 yılından itibaren yaşanan fiyat hareketlerini inceleyen Kaan, altında en önemli dip ve tepe seviyelerine dikkat çekti. Altındaki yükseliş devam ederken Analist Senol Kaan'dan, altın yatırımcılarını sevindirecek bir analiz geldi.

Altın hakkındaki açıklamalarıyla tanınan analist Şenol Kaan, yatırımcıları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. Aralık ayının ilk günüyle birlikte yükselişe geçen altının 2 bin 500 seviyesini göreceğini kaydetti.

Çeyrek altın kaç TL oldu? 21 Kasım 2023 güncel altın satış fiyatları - Son  Dakika Ekonomi Haberleri | NTV Haber

Şenol Kaan, Ons altının 2020 itibarıyla detaylı analiz yaparak, tepenin 2046, dibin ise 1620 dolar seviyesi olduğunu söyledi. Kaan, "Bu 3 yıl içerisinde karşımıza böyle oluşum çıktı." dedi.

Analist Kaan, "Eğer bu oluşum devreye girerse fiyatlarda ons tarafında yükselişler devam eder ve 2 bin 300'lü seviyeler gündemi meşgul eder. Bu daha birinci dibimiz, sonrasında 2.500'lü seviyeler var." ifadelerini kullandı.

NE ZAMAN 2 BİN 500 DOLAR OLUR?

Kaan, "Tabi ki de bu fiyatlar hemen gelecek düşüncesine kapılmayın, biraz zaman alabilir ama böyle bir oluşumu da lütfen göz ardı etmeyin. Sonrasında bir de bu 3 yılın sıkışması var. Eğer 2067 seviyeleri hacimli bir şekilde kırılırsa bu sıkışma zaten bir şekilde patlayacağını biliyorsunuz. Yani 2500'lü seviyelere doğru bir potansiyel var ama bugün ama yarın... Böyle bir oluşumun takipçisi olmanız gerekiyor." açıklamasında bulundu.

Çeyrek altın ne kadar? (16 Şubat 2018 altın fiyatları) - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

ALTIN BORCU OLANLARI UYARDI

Altın borcu olanlara uyarı yapan Kaan, "Altın borcu olanlar ve altın ile borçlanmayı düşünenler tekrar düşünsün çünkü ons altının hareket potansiyeli artmaya başladı." dedi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç