Sene Başından Bu Yana En Çok Yükselen ve En Çok Düşen Hisseler Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sene Başından Bu Yana En Çok Yükselen ve En Çok Düşen Hisseler Açıklandı

Borsa İstanbul'da işlem gören ve sene bandan bu yana en fazla değer kazanan, en fazla değer kaybeden hisseler belli oldu.

Borsa 2 Haz 2022 22:37 0
Sene Başından Bu Yana En Çok Yükselen ve En Çok Düşen Hisseler Açıklandı

Borsada sene başından bu yana ciddi yükseliş görüldü.

Borsa İstanbul'da sene başından bu yana ciddi oranda artış görüldü. Borsa İstanbul 100 endeksinde sene başından bu yana yüzde 38'lik bir yükseliş görüldü. Alınan son rakamlara baktığımızda , 31 Aralık gününü 1857 TL seviyesinden kapatan Borsa İstanbul 100 endeksi, daha sonra yükseliş trendine girdi. Ara ara düşüşler görülse de yükseliş sürekli oalrak devam etti ve borsa İstanbul 100 endeksi 2 bin 691 seviyesine kadar gelerek tüm zamanların rekorunu kırdı. 

PEKİ HİSSELERDE DURUM NEDİR?

Yatırımcıların en çok merak ettiği konu ise  sene başından bu yana en çok yükselen ve en çok düşen hisseler oldu. Finnet 2000.com adlı siteden alınan verilere göre sene başından bu yana en çok gerileyen ve en çok yükselen hisseler netleşmiş oldu. 

Finnet2000 Borsa Bilgi Portalı'ndan alınan bilgilere baktığımızda bazı hisselerin yüzde 105'ten fazla arttığı görülürken rekorun yüzde 386 olduğu görüldü. 

5 ayın geride kaldığı 2022 yılında borsada en çok kazandıran ve en fazla kaybettiren hisseler şu şekilde sıralandı:

En fazla kazandıran Isgyo olarak öne çıkıyor. Sene başından bu yana yükseliş yüzde 386. İkinci sırada yüzde 194 ile Cante var. 3. sırada ise THYAO yüzde 149 ile var.

Not : Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez sadece bilgilendirir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç