Sen de Mi Brütüs Starbucks: Kahve Fiyatlarına Zam Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sen de Mi Brütüs Starbucks: Kahve Fiyatlarına Zam Geldi

Starbucks tarafından bir açıklama yapıldı ve kahve fiyatlarına 7 Nisan tarihinden itibaren zam geldiğine yer verildi. İşte yeni zamlı fiyatlar.

Finans Magazin 7 Nisan 2022 13:24 0
Sen de Mi Brütüs Starbucks: Kahve Fiyatlarına Zam Geldi

Zam furyasına Starbucks da katıldı. Gelen son bilgilere göre Starbucks, kahve fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu.


Son dönemlerde yaşanan iç ve dış gelişmeler nedeniyle ülkede başlayan zam furyasına ünlü kahve markası Starbucks da katıldı. Edinilen son dakika bilgilerine göre, uzun zamandır zam yapmamak için direnen dünyaca ünlü kahve markası Starbucks, fiyatlarında bir güncellemeye gitti ve kahve fiyatlarının bazılarına yüzde 25'lere varan bir zam uyguladı.


Beklenen zam haberi bugün geldi ve Türkiye'deki tüm Starbucks'larda kahvelerin satış fiyatı arttı. Zam kararı büyük tepkilere neden olurken bazı sosyal medya kullanıcıları, artan maliyetler nedeniyle söz konusu zammın normal olduğunu, hatta şirketin yüzde 25 ile zammı düşük seviyede tuttuğunu savundu.


Türkiye'de son dönemlerde artan döviz kuru, enflasyon ve ham madde fiyatlarındaki artış ile birlikte zamlar durdurulamaz bir hal aldı. Starbucks, buna rağmen uzun süredir fiyatlarında bir güncelleme yapmıyordu. Ancak bugün gelen habere göre beklenen zammın yapıldığı ve ülkede Starbucks'larda satılan kahvelerin fiyatlarında bugün zam uygulaması yapıldığına yer verildi.


ZAMLI YENİ KAHVE FİYATLARI NE KADAR?

Zam öncesi uygun denilebilecek fiyatlardan satılan kahvelerin yüzde 25'e kadar yapılan zamla birlikte yeni fiyatları şu şekilde oldu:

Cool Lime 'nin Küçük boy olarak satılan bardağı: 30 TL'den satılmaya başlandı.

Küçük boy Caffé Latte fiyatı 23,75 TL'den satılmaya başlandı.

Küçük boy White Chocolate Mocha: 34,25 TL'den satılmaya başlandı.

Küçük boy Caffé Americano/Iced Caffé Americano : 21,75 TL'den satılmaya başlandı.

Küçük boy Chai Tea Latte: 29,75 TL'den satılmaya başlandı.

Ahududulu Cheesecake: 33,25 TL'den satılmaya başlandı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç