Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim Başvuru Formu Yayınlandı: İşte Başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim Başvuru Formu Yayınlandı: İşte Başvurusu

Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim başvurusu nasıl yapılır? Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim başvuru formu ve bilgileri yazımızda.

Taşıt 5 Haz 2022 13:34 0
Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim Başvuru Formu Yayınlandı: İşte Başvurusu

Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim başvurusu nasıl yapılır?

KAnal D ekranlarında her hafta pazar günleri yayımlanan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim programında başvuru nasıl yapılacağı merak ediliyor. Programı izleyen izleyiciler, başvurusunu nasıl yapacaklarını, başvuru formunun nasıl doldurulacağını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim programına başvuru detaylarına ve başvuruların yapıldığı sayfaya yer verdik.

"Siz de programa katılmak ve kabini yenilenen şanslı şoförlerden biri olmak istiyorsanız hemen başvuru yapın!" ifadeleri ile yayınlanan başvuru formuna baktığımızda başvuru yapacakların bilgilerini tam ve eksiksiz, doğru şekilde dolduırması gerektiği istendi. 

Kanal D tarafından başvuru ile ilgili yapılan açıklamada, "Sürücülerinin yollardaki evi olan tırlara dokunup yepyeni bir görünüm sağlayacak olan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim pazar günü saat 13.00'da Kanal D'de!" denildi.

Başvuruda vatandaşlardan istenen bilgiler şu şekilde:

Ad

Soyad

Telefon

E-Mail

Şehir Seçiniz

Araç Marka Modeli

Adres

Video

Fotoğraf

Başvuru uyarıları ise şu şekilde:

Program başvurusunun değerlendirilmesi için form eksiksiz doldurulmalıdır!

Neden senin ağır ticari aracının seçilmesi gerektiğini 1 dakikayı geçmeyecek bir video ile anlat.

Ağır ticari aracınla çektirdiğin bir fotoğrafını bizimle paylaş, programda yayınlayalım.

https://www.kanald.com.tr/selim-yuhay-ile-yollardaki-ikinci-evim/haber/selim-yuhay-ile-yollardaki-ikinci-evim-basvuru-formu?p=1

Yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açarak başvuru sayfasına gidebilir ve başvuru formunu doldurarak müracaatınızı yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç