Selçuk Geçer'den Korkunç İddia! Dolar Kronometre Gibi Artacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer'den Korkunç İddia! Dolar Kronometre Gibi Artacak

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, Youtube kanalında dolar değerlendirmelerinde bulundu. Geçer, dolar kurunun artacağını dile getirdi.

Finans Magazin 30 Eylül 2022 16:18 0
Selçuk Geçer'den Korkunç İddia! Dolar Kronometre Gibi Artacak

Sosyal medya üzerinden yapmış olduğu yorumlarda genellikle dolar tahminlerine yer veren Selçuk Geçer, yine dolar kurunun artacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dolar kurunun yükselişine ile ilgili açıklamalarda bulunan Geçer yaptığı son açıklamada, “Bir sabah uyanacaksınız, ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi artacak” sözlerini dile getirdi. Selçuk Geçer’in açıklamalarıyla birlikte dolar kurunda ilerleyen günlerde artış olup olmayacağı ve olursa Geçer’in işaret ettiği gibi sert yükselişlerle mi olacağı merak konusu oldu. Selçuk Geçer açıklamalarının devamında, ilerleyen günlerde dolar kurunun giderek yükseleceğini öne sürdü.

“DOLAR 9 LİRAYDI, 18 OLDU”

Ünlü ekonomist, açıklamalarının devamında “Yarın öbür gün doları 18,40 – 18,50 olarak göremeyeceksiniz. Bir sabah uyanacaksınız, ansızın dolar 25 olmuş. Böyle kronometre gibi artacak. 20, 25, 30, 40… Bu nasıl olmaz? 9 liraydı, 18 lira oldu. 1 liraydı, 3 lira oldu. 1 lira olan dolar kuru 2 olunca yüzde 100 olur. Bugün uyarlayın yüzde 100’ü, 36 lira eder. Sizin enflasyonunuz var bir de. Ben bunu söyleyince bana kızdılar, sonra OVP’de kendileri itiraf etti” dedi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com döviz, kripto paralar, borsa ve emtia fiyatları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi yatırım danışmanları, yatırım uzmanları, aracı kurumlar ve portföy yönetim şirketleri tarafından verilen bir hizmettir. Finans7 sadece bilgilendirir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç