Selçuk Geçer'den Flaş Tahmin: Dolar 65 TL Olacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer'den Flaş Tahmin: Dolar 65 TL Olacak!

Dolarla ilgili yaptığı yorum ve analizlerle meşhur olan Selçuk Geçer, doların 65 TL olacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Döviz 2 Ara 2023 0
Selçuk Geçer'den Flaş Tahmin: Dolar 65 TL Olacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ve İCRYPEX CEO'su Gökalp İçer, YouTube programında dolar ve Bitcoin hakkında kritik değerlendirmeler yaptı. Selçuk Geçer'in doların geleceğine ilişkin tahmini herkesi şok etti.

SELÇEK GEÇER'DEN ŞOK EDEN DOLAR TAHMİNİ

Selçuk Geçer, doların önümüzdeki süreçte 60 ila 65 TL arasında bir değere ulaşabileceğine ilişkin öngörüsünü aktardı. Geçer'in öngörüsü, ekonomik anlamda önemli bir değişimi işaret etmekle birlikte finans piyasalarında büyük ses getirdi. 

Dolar bugün ne kadar? - Dünya Gazetesi

KRİPTO PARA DÜNYASINDA NELER OLACAK?

ICRYPEX CEO Gökalp İçer ise programa özgü bir tahmin yürüterek Bitcoin ile ilgili iddialı bir görüş ortaya koydu. İçer'e göre, Federal Reserve'in para politikasındaki gevşeme ve diğer etmenler, Bitcoin'in değerini 318 bin ile 600 bin dolar arasında bir aralığa çekebilir. Bu iddia, kripto para piyasasında gelecekteki potansiyel yükselişlere dair büyük bir beklentiyi beraberinde getiriyor.

SELÇUK GEÇER'DEN BITCOIN'İN GELECEĞİNE DAİR TAHMİN

Ancak Selçuk Geçer, yalnızca dolar ve Bitcoin üzerinde değil, aynı zamanda Bitcoin'in tarihi zirvesini aşarak 2024'te mevcut değerinin iki katına çıkabileceği konusunda da öngörülerde bulundu. 

Bitcoin "enflasyon rallisini" neden kaçırdı? - Bloomberg HT

"DOLARI 45 TL CİVARINDA TUTACAKLAR"

Selçuk Geçer'in dolar hakkındaki tahmini, finans piyasalarında bir hareketliliğe neden oldu. Geçer, Gökalp İçer'e yöneltilen "Dolar konusundaki tahmininiz nedir?" sorusuna, "Doları 60'ın üzerinde bekliyorum. Enflasyona göre 60 ila 65 aralığı diyorum. Ama muhtemelen 45 lira civarında tutacaklar." ifadesiyle yanıt verdi.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç