Selçuk Geçer Kripto Para Analizini Paylaştı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Kripto Para Analizini Paylaştı!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle meşhur olan Selçuk Geçer; kripto para analizini paylaştı! İşte haberin detayları...

Kripto Paralar 23 Ara 2023 0
Selçuk Geçer Kripto Para Analizini Paylaştı!

Yatırımcılar, birikimlerini artırmak adına çeşitli yatırım araçlarını değerlendirirken, dikkatlerini kripto piyasalarına çeviriyor. Özellikle Bitcoin'in 45 bin dolar seviyelerine dayanması, yatırımcıların ilgisini çekiyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin konusunda Spot Bitcoin ETF'ine yönelik uyarılarda bulunarak "sakın" demesiyle gündeme geldi.

Türkiye'de kripto para günlük işlem hacmi 1 milyar doları aştı - Bloomberg  HT

2,5 AYDA YÜZDE 47 KAZANÇ

Bitcoin, 12 Ekim tarihinde 26 bin dolar seviyelerindeyken, şu anda 44 bin seviyelerinde işlem görüyor ve bu süreçte yüzde 47'lik bir kazanç sağladı. Ancak, bazı yatırımcılar kripto piyasalarıyla ilgili kritik uyarılarda bulunuyor.

SPOT BİTCOİN NEDİR?

Spot Bitcoin ETF, Bitcoin'in anlık teslimat piyasasındaki fiyat değişikliklerinden faydalanmaya olanak tanıyan bir borsa yatırım fonu olarak biliniyor.

Kripto para borsaları için 'milat' olacak - Son Dakika Haberleri

10 OCAK TARİHİNE KADAR KARAR ALINACAK

Bu bağlamda, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) ETF başvuruları için belirlenen en yakın son tarih 10 Ocak 2024 olarak açıklanmış durumda. Bu tarihten önce alınabilecek bir kararın Bitcoin üzerinde önemli yükselişlere neden olabileceği öngörülüyor.

Yeni başlayanlar için kripto para hakkında 7 temel bilgi - Webrazzi

SELÇUK GEÇER'DEN KRİPTO YATIRIM UYARISI
Selçuk Geçer ise yatırımcılara, kripto alımlarının şu an için doğru olmadığı yönünde uyarılarda bulundu. Geçer, nedenlerini açıklarken, "Ocak 10'da spot ETF’ler konusunda izin verirlerse Bitcoin’i 50 bin dolarda alın. Ama şu anda her şey biraz bulanık görünüyor. Bir şeyler netleştiği zaman almak daha akıllı olur. Kısacası FED’ten faiz indirim sinyali geldi ve spot ETF’lerde ilgili karar olumlu çıkarsa bugün 40 dolardan almadığınızı, gidin 60 dolardan alın." şeklinde uyarılarda bulundu.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç