Selçuk Geçer Dolar Tahminini Değiştirdi! İşte Doların Bu Hafta Göreceği Rakam...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Dolar Tahminini Değiştirdi! İşte Doların Bu Hafta Göreceği Rakam...

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlar ile adından söz ettiren ekonomist Selçuk Geçer'den yeni açıklama geldi.

Finans Magazin 10 Ekim 2022 16:51 1
Selçuk Geçer Dolar Tahminini Değiştirdi! İşte Doların Bu Hafta Göreceği Rakam...

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlar ile adından söz ettiren ekonomist Selçuk Geçer'den yeni açıklama geldi. İşte dolar kurunun bu hafta ulaşacağı rakam...

Ekonomist Selçuk Geçer dolar kuruyla ilgili yeni bir iddiada bulundu. Geçer dolar için “Dolar bu hafta 19 lirayı gördükten sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edecek" iddiasında bulundu.

Dolar endeksi ABD’den gelen yüksek enflasyon sonrası artan faiz artışlarıyla yükselirken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın faiz indirimleriyle beraber dolar kuru da rekor üzerine rekor kırmaya devam ediyor.

DOLAR BU HAFTA 19 TL’Yİ GEÇECEK

Geçen hafta aniden yükselerek 18,60 TL seviyelerine kadar yükselen dolar kuru için ekonomist Selçuk Geçer yeni bir değerlendirme geldi. Dolar kuru için bu hafta 19 lirayı göreceğini iddia eden Geçer kurun daha sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edeceğini iddia etti.

Merkez Bankası’nın geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği faiz indirimiyle yükselişini hızlandıran dolar kuru için tahminini revize eden Selçuk Geçer  "Doları artık tutamıyorlar. Dolar aralık ayında 12 liradan işlem görüyordu. Aralık ayından sonra bugüne kadar yükselen dolar 16 lira 50 kuruşu aştı. dolar 19 lirayı gördükten sonra 30 lira olana kadar yükselmeye devam edecek" diye konuştu.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 , emtia, döviz, borsa, kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
dolar çıksın diye tüm gaye dolar düşerse bulke battı zaten