Selçuk Geçer Açıkladı: Dolar 40 TL Olacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Geçer Açıkladı: Dolar 40 TL Olacak!

Piyasa ile ilgili yaptığı yorum ve analizlerle herkesin takip ettiği isim olan Selçuk Geçer, doların 40 TL olacağını açıkladı! İşte haberin detayları...

Döviz 25 Ocak 2024 0
Selçuk Geçer Açıkladı: Dolar 40 TL Olacak!

Ekonomideki gidişat, küresel anlamda yaşanan krizler derken doların nasıl değişeceğini tahmin etmek zorlaşıyor. Hatalı yatırım yapmak istemeyen kişiler piyasaların durumunu doğru analiz etmeye çalışıyor. Ancak profesyonel bir bakış açısıyla piyasaları değerlendirmek daha faydalı olabilir. Bu nedenle uzmanların görüşleri son derece önemlidir.

Dolar ne kadar? Euro kaç TL? İşte 15 Mart Pazartesi güncel dolar ve euro  fiyatları - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Ekonomi konusunda görüşlerine önem verilen uzmanlardan biri Selçuk Geçer’dir. Dolar ve altın konusunda iddialı tahminlerde bulunan Geçer, zaman zaman şaşırtıcı açıklamalar yapıyor. Geçer, son açıklamasıyla yine pek çok kişiyi şaşırtmayı başardı. Ünlü ekonomiste göre önümüzdeki dönemde dolarda ciddi yükselişler söz konusu olacak.

“DOLAR, EN FAZLA ENFLASYON ORANI KADAR ARTAR”

Selçuk Geçer’in açıklamalarının yanı sıra Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar’dan da açıklama geldi. Çakar, dolardaki artışın enflasyon oranı ile sınırlı kalacağını belirtti.

Dolar ne kadar? Euro kaç lira? 3 Ocak 2022 güncel dolar kuru… Dolar/TL… -  Son Dakika Haberleri

Tahmininin 39-40 TL seviyesinde olduğunu da ifade etti. Çakar’ın bu açıklamaları, yıl içerisinde doların 10 TL seviyesinde artacağını gösteriyor.

“DOLARDA CİDDİ BİR ARTIŞ OLACAK”

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar’ın aksine Selçuk Geçer, dolarda ciddi bir artış olabileceğini söyledi. Geçer, ekonomi yönetiminde bir değişiklik yapılması halinde enflasyonun ciddi anlamda yükseleceğini belirtti.

Dolar bugün ne kadar? - Dünya Gazetesi

Bu durumun para piyasalarını olumsuz etkileyeceğini de vurguladı. Böyle bir sorun olduğu takdirde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye gelmeyeceğini ve doların artacağını da ifade etti.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç