Selçuk Bayraktar Duyurdu! Binlerce Kişiye 1600 TL Burs Başvurusu Sona Eriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Selçuk Bayraktar Duyurdu! Binlerce Kişiye 1600 TL Burs Başvurusu Sona Eriyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, 4 bin öğrenciye eğitim desteği verecekleri ve başvurular için son günler olduğunu duyurdu.

Eğitim 25 Kasım 2022 16:46 1
Selçuk Bayraktar Duyurdu! Binlerce Kişiye 1600 TL Burs Başvurusu Sona Eriyor

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar,sosyal medya hesabı üzerinden binlerce öğrenciye burs verileceğini duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar Twitter hesabı bir son dakika paylaşımında bulundu. Bayraktar, yapmış olduğu paylaşımda 4 bin öğrenciye burs verileceğini ve başvuru sürecinde artık sona gelindiğini duyurdu. Bu kapsamda başvurular online olarak http://mth.tc/T3Burs adresi üzerinden 27 Kasım'a tarihine kadar devam edecek.

BURS BAŞVURUSU 27 KASIM'DA SONA ERİYOR...

Bayraktar, resmi Twitter hesabından paylaştığı tweette, "Genç kardeşlerim, 4 bin öğrencimize eğitim desteği vereceğimiz 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları 27 Kasım'da bitiyor." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, "http://mth.tc/T3Burs" adresinden başvuru yapılabileceğini belirtti.

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, tweete eklediği videoda şunları kaydetti:

"Sevgili genç kardeşlerim, Türkiye Teknoloji Takımı olarak başlattığımız 'Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı' başvuruları devam ediyor. Yükselen Yıldız, Eğitmen-Mentor ve Eğitim Desteği programları ile ortaokul öğrencilerinden doktora öğrencilerine 4 bin kişiye 10 ay boyunca 1.600 TL'ye varan burs imkanı sağlanacak. Sen de bursiyerlerimizden biri olmak istiyorsan başvuru yapmayı unutma. Son gün 27 Kasım." 

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Ben bursa başvurmaya yetişmedim lütfen beni yardım eder misiniz durumum çok zor ailemde zorluyorlar lütfen beni yardım edin