Sedat Peker'in Ertuğrul Özkök, Mehmet Cengiz ve Mesut Yılmaz İddiaları Sonrası İlk Açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sedat Peker'in Ertuğrul Özkök, Mehmet Cengiz ve Mesut Yılmaz İddiaları Sonrası İlk Açıklama

Son dakika haberi: Sedat Peker'in, Ertuğrul Özkök, Mehmet Cengiz ve Mesut Yılmaz iddiaları sonrası son dakika açıklaması geldi.

Yaşam 6 Tem 2022 09:16 2
Sedat Peker'in Ertuğrul Özkök, Mehmet Cengiz ve Mesut Yılmaz İddiaları Sonrası İlk Açıklama

Ertuğrul Özkök'ten Sedat Peker açıklaması geldi.

Sedat Peker'e ait olduğu belirtilen Deli Çavuş adlı hesaptan art arda yapılan paylaşımlar sonrası Ertuğrul Özkök gündem oldu. Söz konusu iddialarda Özkök'ün Mehmet Cengiz'den prim aldığı belirtilmişti. Bu iddialar sonrası Ertuğrul Özkök ilk defa konuştu. 

Konu ile ilgili bir son dakika açıklaması yapan Özkök, iddiaları yalanladı ve şimdiye kadar sadece Aydın Doğan'dan prim aldığını söyledi. Özkök açıklamasında, "75 yıllık hayatımda sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım. Aydın Bey'den aldığım primlerin hepsinin vergisi ödenmiş bankaya resmi hesaplardan aktarılmıştır." ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET'E KONUŞTU

Sosyal medyada paylaşılan iddiaların ardından Ertuğrul Özkök, Cumhuriyet Gazetesi'nden Nagihan Yılkın'a açıklamalarda bulundu ve söz konusu iddiaları reddetti. "Herkesin beni eleştirme hakkı vardır. Yaptığım mülakat konusunda ailemden de arkadaş grubumdan da eleştiri aldım" diyen Özkök, Mehmet Cengiz'den prim aldığı iddialarına yönelik şu ifadeleri kullandı:

"75 yıllık hayatımda sadece patronum Aydın Doğan’dan prim aldım. Aydın Bey'den aldığım primlerin hepsinin vergisi ödenmiş bankaya resmi hesaplardan aktarılmıştır. Yurt dışında hiçbir bankada hesabım yoktur, malım mülküm yoktur"

SAVCILIĞA ÇAĞRIDA BULUNDU

Hakkındaki prim iddiaları için soruşturma açılması gerektiğini söyleyerek sözlerini sürdüren Özkök, "Hakkımda prim aldığım iddiası varsa Mali Şube, MASAK, Maliye Bakanlığı ve Savcılık harekete geçip soruşturma yapmalıdır" dedi. 

KUMARHANE GÖRÜNTÜLERİ KARŞILIĞINDA TAHLİYE OLMUŞ

Sedat Peker dün yaptığı paylaşımda Mesut Yılmaz'ın başbakanlığı döneminde tutuklandığını ve o dönem Başbakan olan Mesut Yılmaz'a ait kumarhane görüntüleri karşılığında tahliye olduğunu iddia etmişti. Peker, Mehmet Cengiz'in aracı olduğunu da sözlerine ekledi. 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Özkök yapmaz böyle bi şey
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tüh ki tüh Ölünün arkasından konuşmak bana yakışmaz ,ancakKumarbaz bir Başbakan da olur mu dostlar!!!