Sedat Peker'den Doğu Perinçek Hakkında Çok Sert Sözler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sedat Peker'den Doğu Perinçek Hakkında Çok Sert Sözler

Sedat Peker'den Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek hakkında çok sert açıklamalar geldi.

Son Dakika 1 Ağu 2022 08:28 0
Sedat Peker'den Doğu Perinçek Hakkında Çok Sert Sözler

Sedat Peker'den Doğu Perinçek hakkında bomba açıklamalar.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. Her açıklaması ile gündem olan Sedat Peker, bu sefer açıklamasında  Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i hedef alarak çok sert ifadeler kullandı.

Emre Olur isimli kişinin sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Peker, Doğu Perinçek ile görüşmesinin ses kaydını yayınlamıştı. Ses kaydında Doğu Perinçek, "Sedat Peker'in Ergenekon davasındaki savunmasını okursanız Fethullah Hocaya zerafetli göndermeler selamlar olduğunu görürsünüz. Bunu bilmeyen yoktur davaya katılanlardan. Ben bunu söyledim" ifadelerini kullanmıştı.

Peker yaptığı son açıklamada Perinçek ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"1-Çakma doğu; Ergenekon soruşturmalarının tamamı sesli ve görüntülü kayıt altındaydı. fetullah gülen’e bir kere selamımı oradan bulup yayınlarsan ben şerefsizim, eğer yayınlamazsan sen k..., n..., k..., ş..., a... i... Daha doğrusu sen hepsisin.

2- Ulan çakma doğu, ulan ülkücü katili, Beykoz Trafik Şubey’i ara, o tarihte Beykoz’da çıkan bütün araç plakaları FG imiş. Onu da bir arkadaştan öğrendim. Sen gerçek bir namussuzsun, abdullah öcalan’ın kankasısın.

3- Ulan çakma doğu, FG harflerinin Beykoz’un plaka kodu olduğu trafik şubenin resmî sitesinde yer almakta, bu belgeyi al nereye sokacağına sen karar ver."

Editörün Notu: Yazıda bulunan yazım hataları ve ifadeler, herhangi bir değişiklik yapılmadan aynen aktarılmıştır. Yazım hataları yazının sahibine aittir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç