Seçimler ertelenecek mi? AK Parti'den kritik bilgiler geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçimler ertelenecek mi? AK Parti'den kritik bilgiler geldi

Son dakika haberi: Hande Fırat, AK Parti kulislerinden aldığı son dakika bilgilerini paylaştı ve seçimlerle ilgili son açıklamaları değerlendirdi.

Seçim 17 Şubat 2023 09:09 0
Seçimler ertelenecek mi? AK Parti'den kritik bilgiler geldi

Seçimler ertelenecek mi? AK Parti'ye yakın isim açıkladı.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Hande Fırat bir son dakika açıklamasında bulundu. Bugünkü köşesinde siyaset gündemini , Merkez Bankası'nın 30 milyar liralık deprem yardımı hakkında değerlendirmelerde bulunan ve aldığı bilgileri aktaran Fırat, seçimler için her ihtimalin şimdi masada olduğunu aktardı.

Merkez Bankası Şahap KAvcıoğlu ile bir görüşme yaptığını ve 30 milyar liranın nereden verileceği konusunu sorduğunu aktaran Fırat, Kavcıoğlu'nun bunun bankanın 2022 karından dağıtılacağını söylediğini aktardı. Yardımı bankanın karından yaptık diyen Kavcıoğlu, "Merkez Bankası anonim şirkettir. Normal süreç işleseydi, diğer ortaklarımıza da kâr payı verecektik" dedi.

SEÇİMLER ERTELENECEK Mİ?

Seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği konusu son günlerin en tartışmalı konusu oldu. Bülent Arınç'ın seçimler ertelenmeli açıklamasına muhalefet sert tepki gösterirken seçimlerin ancak savaş durumunda ve TBMM kararı ile ertelenebileceğini aktardı. AK Parti'den ise bu konuda ilk yorum Ömer Çelik'ten geldi ve seçim erteleme açıklamasının Bülent Arınç'ın kendi düşüncesi olduğu, AK Parti ile ilişiği olmadığına yer verildi.

Hande Fırat ise seçimlerle ilgili görüşmeler yapıldığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri 14 Mayıs'ta yapmada kararlı olduğunu, ancak bazı isimlerin 18 Haziran tarihini de önerdiği aktarıldı. Beklenti ise ertelenmemesi. Sizce seçimler ertelenmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden yerel haberlerden, ekonomi, finans, kamu haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç