Seçim sonrası TYP kadro müjdesi geldi mi? TYP süreklilik gelecek mi son dakika
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçim sonrası TYP kadro müjdesi geldi mi? TYP süreklilik gelecek mi son dakika

Seçim sonrası TYP kadro müjdesi geldi mi? TYP işçilerine kadro ne zaman gelecek? Toplum Yararına Program işçilerine süreklilik ne zaman gelecek?

TYP 3 Haz 2023 21:31 13
Seçim sonrası TYP kadro müjdesi geldi mi? TYP süreklilik gelecek mi son dakika

Son dakika: Seçim sonrası TYP kadro müjdesi geldi mi? TYP süreklilik gelecek mi?

Seçim sona erdi ve bugün meclis çalışmalarına resmen başladı. Meclisin açılmaıs ile birlikte TYP kapsamında kamuda çalışan on binlerce işçi, seçimden sonra kendilerine kadro gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki TYP kadro gelecek mi? TYP kadro müjdesi son dakika ne zaman gelecek 2023?

TYP NEDİR?

TYP, uzun adı Toplum Yararına Program olarak geçmektedir. Kamu kurum ve kuruluşları bünyesinde çalışan işçiler, çalıştıkları kurumda geçici olarak istihdam edilmektedir. En fazla 9 ay çalışan işçiler, bu sürenin sonunda işten çıkarılırlar ve işsiz kalırlar. İşçiler işsiz kaldıktan sonra ne tazminat ne de işsizlik maaşı alırlar. En fazla TYP işçisi Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, 81 ildeki okullarda çalışmaktadır. İşçiler kadro beklentisini sosyal medya üzerinde paylaşıyor.

TYP İŞÇİLERİNİN KADRO BEKLENTİSİ VAR

Kamuda çalışan yüz binden fazla işçi süreklilik müjdesinin gelmesini bekliyor. Bu konuda MHP seçim öncesi kadro ile ilgili açıklama yapmış v şçilere kadro verilmesi gerektiğini söylemişti. Sizce TYP şçilerine kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Seçim sonrası bu konuda henüz bir açıklama ya da çalışma henüz yok. Çalışma geldiğinde, TYP kadro müjdesi geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com |Ankara

Yorumlar (13)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
Maşaallah
Ziyaretçi 10 Ay Önce
Ziyaretçi 10 Ay Önce
sayın cumhurbaşkanım tekrar yeni den devam etmek çok çok çok çok çok istiyorum işkurlara kadro verilirse tek umudumuz sizsiniz neolur duyun sesimizi biz typ işkurlara kadro yokmu nelur duy duy
Ziyaretçi 10 Ay Önce
neden hiç yok neden söz konusu olmuyor mecliste typ neden bu kadar alçak görüyorlar bizleri neden neden denecek çok şey var artık onları kendi vicdanına ve rabbime havale ettim 😢
Ziyaretçi 10 Ay Önce
ıyiakşamlar beñ bir typ işkur personeliyim alla rızası icin 1 haftamız kaldı neolur bizi yüz üstü bırakmayın duyun sesimizi biz typ işkurlara kadro verilirseniz Ömörboyu sizin duacınız oluruz şanlıurfa hilvan allahım neolur olde olu versin