Seçim öncesi beklenen müjdeler: Ücretli öğretmen, taşeron, uzman, TYP, belediye şirket işçilerine kadro ve mahkumlara af gelecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçim öncesi beklenen müjdeler: Ücretli öğretmen, taşeron, uzman, TYP, belediye şirket işçilerine kadro ve mahkumlara af gelecek mi?

Son dakika: Seçimlere kısa bir süre kalması ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni müjdeleri açıklaması bekleniyor. İşte müjde bekleyen kesim.

Çalışma Hayatı 6 Mayıs 2023 10:32 138
Seçim öncesi beklenen müjdeler: Ücretli öğretmen, taşeron, uzman, TYP, belediye şirket işçilerine kadro ve mahkumlara af gelecek mi?

Son dakika: Seçimlere sayılı günler kala yeni müjdelerin açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri için geri sayım başladı. Seçimlere kısa süre kala Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından memur alımlarında mülakatların kaldırılması, evleneceklere faizsiz kredi, ev hanımlarına emeklilik, çiftçilere destek, esnafa yeni düzenlemeler başta olmak üzere birçok konu ile ilgili müjdeler peş peşe açıklandı. Peki Belediye şirket işçileri, TYP, uzman çavuş, ücretli öğretmenlere kadro ve mahkumlara af gelecek mi?

Birçok konuda düzenleme bekleyen vatandaşlar, müjde taleplerini sosyal medya üzerinden iletmeye başladı. Biz de finans7 olarak bu yazımızda müjde bekleyen vatandaşlara yer verdik. 

UZMAN ÇAVUŞLAR BEKLİYOR

200 binden fazla uzman çavuş, seçimden önce kadro müjdesi bekliyor. 

BELEDİYE ŞİRKET İŞÇİLERİ

Belediye şirket işçileri, kadro gelmesini, kadrolu kamu işçilerinin haklarına sahip olmak istiyor. Sizce belediye şirket işçilerine kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TYP SÜREKLİLİK

TYP kapsamında çalışan işçiler süreklilik bekliyor. Okullarda, valiliklerde, kamu kurumlarında çalışan işçiler kadro bekliyor. Sizce TYP'ye kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLER

Milli Eğitim bakanlığı'nda çalışan on binlerce ücretli öğretmen, yeni kadro müjdesinin gelmesini bekliyor. Sizce ücretli öğretmenlere kadro gelmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

MAHKUMLARA AF

Binlerce mahkum ve mahkum yakını kadro beklentilerini paylaştı. Sosyal medyada en fazla ses getiren talep olan mahkum affı sizce gelmeli mi? aşağıdaki yorum kısmından yazın.

EHLİYET AFFI

Geçtiğimiz aylarda açıklanan ehliyet affının kapsamı dar tutulmuş ve 10 bin civarnda vatandaş faydalanmıştı. Yeni müjdede kapsamın genişletilebileceği bildirildi. Sizce ehliyet affı kapsamı genişletilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

MÜJDE NE ZAMAN?

Ücretli öğretmen, taşeron, uzman, TYP, belediye şirket işçilerine kadro ve mahkumlara af müjdesi ile ilgili önümüzdeki günlerde açıklamanın gelmesi bekleniyor. Siz hangi konuda müjde bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Müjde geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (138)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 8 Ay Önce
Belediyeye bağlı gençlik merkezlerinde çalışan ücretli öğretmenlerin kadroya alınması lazım aldıkları maaş çok az verdikleri emek çok büyük
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Bu ikinci tur oylamasında Cumhur başkanımızın belediye şirket işçilerine kadro verilmesini belediye çalışanları dört gözle beklemekte anlşılan o ki çalışanlar kadro yoksa oyda yok demeleri yerli yerinde , tüm çalışanların aile bireylerinde en az 3 oy olması vede oy vermemesi seçimlerde büyük oy kaybına ne olur . Bunu iyi düşünüp karar vermeleri onların Leh’ine olur
Ziyaretçi 11 Ay Önce
yorum yapın diyorsunuz yorumunuzu yayınlamıyorsunuz niye ağır sözler değil mi size karşı da aynısını söylüyoruz aynı haberi ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz arkadaşlar habercilik nedir bilmiyorsunuz typ çalışanları neden kadro istemiyor siz neden dile getirmiyorsunuz hani habercisiz ya bu seçimde çoğu herkes zaten bunun için de vermedi bu hükümete bu bundan aile geçindirmiyor mu typ çalışanları ekmeye zam peyniri zam zeytin gelince bunlar etkilenmiyor mu kapının önünde bulunca adil davrandın adil hele siz finans 7 konu olarak bunları bakanımıza götürmeniz lazım çok ağır yazılar var demeniz lazım typ çalışanlarından ya bunların aileleri de var nüfus olarak bunları oy vermeyecek misin diyorsunuz
Ziyaretçi 11 Ay Önce
c7mhurbaşkanim typmüjdesini secimden önce verki sandiklar gümbür gümbürolsun bizcalihanlar hepimiz teredütteyiz 2günkaldi bunuda yaparsin reyiz işcinin yaninda oldugunu yine kanitlaki herkes bilsin sen yanlizd3yilsin onlarca magdur fakir insanlarvar bir kuru ekmeye muhtac ailelervar inşallah yaparsin reyiz belkide cumartesi sabahi müjdeli haberle uyaniriz 14mayis sandik basina ikimüjd3li haberle inşallah typ süreklilik müjd3sini aciklarsin injallah
Ziyaretçi 11 Ay Önce
siz kanal 7 haberi olarak msj atıyoruz siz duyurun bizim sesimizi bu kadar typ var işsiz kalacak yorum atan çok duyurun bizimde sesimizi gerçekten işsiz kalacam çünkü kiradayim.iki çocuğumla yaşıyorum eşimden ayriyim ve canımı kurtarmak için tazminat bile almadım okuldayi. çalışıyorum ama bitince ne yapacam.kara kara düşünüyorum gece uyuyamıyorum zor