Seçim müjdesi: Kamuya 100 bin güvenlik görevlisi alınacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçim müjdesi: Kamuya 100 bin güvenlik görevlisi alınacak

Son dakika haberi geldi: Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında kamuya 100 bin güvenlik görevlisi alınacağını söyledi.

Kamu 5 Mayıs 2023 11:04 12
Seçim müjdesi: Kamuya 100 bin güvenlik görevlisi alınacak

100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacak.
CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında seçimlerden sonra kamuya yapılacak güvenlik görevlisi alımlarına değindi ve bu konuda seçim müjdesini paylaştı.
Sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, en düşük memur maaşının 2,5 asgari ücrete kadar çıkacağı müjdesini verdi. Açıklamasının devamında kamuya yapılacak güvenlik görevlisi alımına da değinen Kılıçdaroğlu, "Memurlara baharı getirecek biri varsa inanın bana o da Bay Kemal'dir. Şunu da ekleyeyim, memurlarımızın tek sorunu maaş da değil. Mesela polislerin çalışma saati günde 12-13 saati, ayda 240-250 saati buluyor. Polis intiharlarının arkasında yatan sebeplerden biri de bu. 1 milyon 200 bin öğretmenimiz, kalabalık sınıflardan, okullarda hijyen sorununa ve malzeme sıkıntısına kadar pek çok imkansızlıklar içinde görevlerini yapmaya çalışıyorlar. 15 Mayıs'tan sonra 100 bin yeni güvenlik personeli atayacağız. Atama bekleyen 100 bin öğretmenimizi öğrencileriyle buluşturacağız. Sözleşmeli öğretmen, ücretli öğretmen, kadrolu öğretmen gibi ayrımları ortadan kaldıracağız. Tüm öğretmenler kadrolu olacak. Daha neler yapacak neler bu Bay Kemal, bekleyin görün” ifadelerini kullandı ve kamuya 100 bin güvenlik görevlisi alımı yapılacağını söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (12)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
En son seçim vaadi olarak hiçbir belediye işçisi çıkmayacak, İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılır göreceksiniz dendi. Şimdiye kada hangi vaatlerini tuttularda bundan sonra tutacaklar
Ziyaretçi 11 Ay Önce
helalll olsun 👏
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Sayın başkanım lisans mezunuyuz iş bulamıyoruz geçinemiyoruz efendim lütfen ne olur kamuda güvenlik görevlisi sayısı alımı arttırılsın
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Yaş şartını kaldırın!!özel güvenlik kartımız var işe yaramıyor duyun artık!!!!!
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Abi Allah'ını seven yaş sınırı olmasın insanlar zor çalışıyor zaten yaş sınırı kalksın