Seçim günü geldi: İşte seçim sonrası dolar ve euro kuru kaç TL?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçim günü geldi: İşte seçim sonrası dolar ve euro kuru kaç TL?

Son dakika haberi: Dolar ve euro kurunda seçim beklentisi var. Seçimlerin başlaması ile birlikte dolar kurunun hareketlenmesi bekleniyor. Peki dolar kuru ne kadar? Euro kaç Tl oldu? İşte piyasalardan alınan son dakika bilgileri.

Döviz 14 Mayıs 2023 09:26 0
Seçim günü geldi: İşte seçim sonrası dolar ve euro kuru kaç TL?

Son dakika seçim günü geldi: Dolar ve euro kuru ne kadar oldu?

Türkiye'de seçim günü geldi. Vatandaşlar sandık başına giderek Türkiye'de Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçecek. Oy verme işlemleri sabah saat 08.00'da başladı ve vatandaşlar sandık başına akın etmeye başladı. Sandık başına giden vatandaşlar, saat 17.00'a kadar oylarını kullanacak. Sandıkta 2 pusula olacak ve birince Cumhurbaşkanı, diğerinde milletvekili seçimi yapılacak.

OY SAYMA İŞLEMİ 17'DE BAŞLAYACAK

Sandıklar saat 17.00'da kapanacak ve sandık başkanlarının koordinesinde oy sayma işlemi başlayacak. Oy sayma işlemlerinde 2 pusula olduğu için sayım işlemlerinin hızlı şekilde tamamlanması ve sonuçların hızlı şekilde açıklanması bekleniyor.

Seçim yasakları saat 18.00'da sona erecek. Bu saatten sonra saat 21.00'a kadar sadece YSK'nın resmi açıklamaları yayınlanabilecek. YSK'nın saati değiştirmesi durumunda seçimlerin erken açıklanmasını bekleniyor. Seçim sonuçlarını takipte kalmak için finans7'yi takipte kalın.

SEÇİM SONRASI DOLAR EURO KURU NE OLDU?

Dünyada piyasalar kapalı. Bu nedenle döviz kurlarında herhangi bir oynaklık şimdilik yok. Seçim sonuçlarının gelmesi ile birlikte dolar kurunda sonuca göre hareketlilik bekleniyor. Seçim sonucundan sonra dolar kurundan bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

DOLAR EURODA SON DURUM: ŞİMDİ KAÇ TL?

Gelen son verilere göre dolar kuru ekranlarda 19.58 TL seviyesinde seyrediyor. Euro kuru ise 21 lira 69 kuruş.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç