Seçim bitti: Sıra ek öğretmen atamasında
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçim bitti: Sıra ek öğretmen atamasında

Seçim bitti ve gözler artık seçim sürecinde verilen vaatlere çevrildi. Öğretmenler, geçen hafta verilen ek atama müjdesini bekliyor.

KPSS 29 Mayıs 2023 17:49 1
Seçim bitti: Sıra ek öğretmen atamasında

Seçimler bitti: Gözler ek öğretmen atamasında. Peki ek öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 2022 KPSS ile ek atama ne zaman?

Seçimler sona erdi. İlk tur seçimlerinde parlamento belli olurken Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalmış ve dün yapılan ikinci tur seçimlerinde Erdoğan yarışı önde bitiren isim oldu. YSK yaptığı açıklamada geçici sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Cumhurbaşkanı seçildiğini bildirdi.

Açıklamadan sonra atama bekleyen öğretmenler, MEB'in ek atamasına gözlerini çevirdi. Zira seçimlerden önce Millli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada ek atama yapılacağını söylemişti. Söz konusu açıklamasında Bakan Özer, "222 KPSS ile ek atama olacak mı?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "2022 KPSS ile ilave atamalar olacak, 2023 KPSS puanı ile de 2024 KPSS puanı ile de atamalar olacak. Çünkü eğitim sistemi sürekli büyüyor"

Bu açıklama, atama bekleyen öğretmenleri heyecanlandırırken seçimlerin sona ermesinden sonra atama bekleyenler, ek atamanın ne zaman açıklanacğını araştırmaya başladı.

ERDOĞAN KABİNE SONRASI MEMUR ALIMLARI OLACAK DEDİ

Cumhurbaşkan Erdoğan geçen gün yaptığı açıklamada kamuya mülakatsız yeni memur alımı müjdesini vermiş ve memur alımları için çalışmaların, kabine belirlendikten sonra başlayacağını söyledi. Kabine açıklandıktan sonra yeni bakanlar, memur alımları için harekete geçecek. Yeni kabinenin belirlenmesinden sonra memur alımları, öğretmen atamaları başlayacak. Bugün yapılan açıklamada da bu hafta kabinenin açıklanacağı ve yeni kabinenin göreve başlayacağı bildirildi. Kabine kurulduktan, MEB yeni Bakanı belli olduktan sonra atama geldiğinde bildirimle haberdar olmak, ilanı kaçırmamak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
reyiz seni icten tebrik 3de4iz senleyine yoladevam reyiz biz typ işkur meb okultemizlikcileride senden bizlere bir düzenleme bekliyoruz hergun müjdelergeldi biter bizim müjdelerimiz yolda daha bizleride işimizde burak reyiz mqgduruz ijsizkslmakistemiyoruz ve mhp bakkani saying devlet bahceli ac8klama yapmisti tekseferl8k typ 9kulijcilerine swreklilikverel9mdiye veyaparsa yine reyiz yapartyp süreklilik bekliyoruz süremiz 20haziran bitiyor