Seçil Erzan'ın içerisinde olduğu cezaevi aracı kaza yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Seçil Erzan'ın içerisinde olduğu cezaevi aracı kaza yaptı

son dakika haberi geldi: Duruşmaya götürülen Seçil Erzan'ın içinde olduğu aracın kaza geçirdiği öğrenildi.

Yerel Haberler 24 Mayıs 2024 0
Seçil Erzan'ın içerisinde olduğu cezaevi aracı kaza yaptı

Seçil Erzan'dan son dakika haberi: Duruşmaya giderken cezaevi aracı kaza yaptı.

Futbolcuları kurduğu hayali fon ile dolandıran, el yazısı ile yazdığı senetlerle futbolculardan milyon dolarlar toplayan ve bu paraları kaldıraçlı işlemlerde, Forex'te kaybeden Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam ediliyor.

Gelen son dakika bilgilerine göre sabah duruşmaya katılması için cezaevi aracı ile yola çıkan Seçil Erzan'ın kaza geçirdiği öğrenildi. Cezaevi aracının henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkması sonrası meydana gelen kaza sonrası bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

DURUŞMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Duruşma öncesi Gazeteci Lube Ayar söz konusu olay ile ilgili son dakika haberi verdi ve cezaevinin aracının kaza yaptığınıbildirdi. 12 civarında duruşmanın başlayacağı bildirildi. Seçil Erzan'ın mahkemeye getirilmesinin beklendiği öğrenildi.

SEÇİL ERZAN HAKKINDA NE KADAR CEZA İSTENİYOR?

Selçuk İnan, Emre Çolak, Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fernando Muslera ile Buse Terim, Buse Terim’in eşi Volkan Bahçekapılı, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin ve Emre Çolak’ın kardeşi Emrah Çolak gibi toplamda 21 kişiyi dolandıran Seçil Erzan hakkında başlatılan soruşturma kapsamında hakkında ‘Özel Belgede Sahtecilik’ ve ‘Tacir veya Şirket Yöneticisi Olan ya da Şirket Adına Hareket Eden Kişilerin Ticari Faaliyetleri Sırasında Dolandırıcılık’ suçlamalarından dolayı 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Bugün yeniden hakim karşısına çıkacak Seçil Erzan'ın yargılamasına devam edileceği bildirildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç