Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş Atandı: Kimdir , Nerelidir?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş Atandı: Kimdir , Nerelidir?

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile bir karar yayımlandı ve Sayıştay Başsavcılığı görevine İsmail Altıntaş getirildi.

Resmi Gazete Haberleri 2 Ağu 2022 00:32 0
Sayıştay Başsavcılığına İsmail Altıntaş Atandı: Kimdir , Nerelidir?

Sayıştay Başkanlığı'na atama yapıldı. 

Sayıştay Başkanlığı görevine bugün atama yapıldı. 2 Ağustos 2022 tarihli Resmi Gazete sayısında yayımlanan karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın imzası ile yürürlüğe girdi. Söz konusu kararın metni şu şekilde yayımlandı:

Cumhurbaşkanlığından;

Karar : 2022/343

Sayıştay Başsavcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 nci maddeleri gereğince Milli Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Altıntaş atanmıştır."

İSMAİL ALTINTAŞ KİMDİR?

1968 de Bolu'dA doğdu. İlk, Ortaokul ve Liseyi Bolu 'da tamamlayan Altıntaş, 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1991 Yılında Denetçi Yardımcısı olarak Sayıştay'da göreve başladı. 2003 yılına kadar Sayıştay'da Denetçi ve Başdenetçi olarak görev yaptı. Bu dönemde çeşitli Genel (Defterdarlık, Askeri Saymanlık, Mal Müdürlüğü) ve Katma (DSİ, Karayolları, Üniversite) Bütçeli kuruluşlar ile Belediye ve Döner Sermaye Hesaplarının Denetiminde görev aldı. 2003 Yılı başında geçici olarak Başbakanlıkta görevlendirildi ve bu sürede Sağlık Bakan Danışmanlığı görevinde bulundu. 4.7.2003 tarihinde Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İdari ve Mali işler Daire Başkanlığı görevine atandı.

Özgeçmişi Bolununsesi.com'dan alınmıştır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç